''Jet Sosyete'' Kanal mı Değiştiriyor?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
5b0fe7865d1c2e2dd8269252.jpg

Uzun süredir kulislerde Star TV ile yeni sezon anlaşması yapmayacağı konuşulan ''Jet Sosyete'' kanal mı değiştiriyor?

Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği, senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı ''Jet Sosyete''nin yeni sezonda Star TV'de olmayacağı konuşuluyor.

Sevilen diziyi son dakika bir değişikliği olmazsa TV8'de izleyeceğiz.

Yüksek bütçeli yapımların başında gelen ''Jet Sosyete'' ile ilgili detayları paylaşmaya devam edeceğiz.

Sezon finali fragmanı ilk önce yeni bölüm olarak yayınlandığında demiştim. :A En başından Star'da başlamayacaktı..

En çok hoşuma giden de @Aserat ı Acun'un kanalının reytinglerini överken veya reytingi yükselsin diye dua ederken görmek olacak. :Z
Starda Sihirli annemin laneti devam ediyor neler oluyor böyle Kanal d ye Aserat beddua etti satıldı Ben mezun olduğumda Starı satınalabilirsem bodrumdan destek alırım gerekirse Bodrumsporun maçlarını yayınlatırım
Birde Fenerbahçeden

Gerçekten yazıklar olsun Star’a. O kadar dizisi varken Jet Sosyete mi gözüne battı? Platoda çekilmesine rağmen yüksek ücretli bir diziymiş anladık da UTC, Söz, İG veya Avlu kadar şişkin bir bütçesi olduğunu sanmıyorum. Bir de tekrarlarını yayınlayıp prim yapıyor. Erkenci Kuş denilen vasat ötesi dizisiyle geçinmeye devam etsin anca. İnşallah yeni sezondaki pazar dizisi bir güzel çöker de Jet Sosyete’yi mumla arar.

Birsen TV8 demese umudum daha yüksek olurdu ama Show’la ilgili bir şey söylememiş. Umarım sonradan fikir değiştirirler de Show’a geçer. Gerçi orada da Yeni Gelin var ama en azından dizi kanalı. İnsanlar TV8’de dizi izlemeye alışkın değil. Zaten transfer olursa pazar dolu olduğu için kesin bir orada, bir burada yayınlayıp reytingini düşürecek Acun. Daha önce Kaçak Gelinler de Star’dan transfer oldu ama durum ortada. En azından Show’a geçerse kendi gününde iyi izlenir ve reyting çıtası daha düşük olduğu için çok daha uzun süre devam eder. Gerçi filmlerini Show’a verdi diye haber çıkmıştı belki son anda değişiklik olur. Survivor’la aynı kanalda olma ihtimali bile kabus gibi. :(

Kanalların dizi ücretlerinde indirim yapması ve TV8’in dizi yapmaya karar vermesi de tuttu tuttu bu sezona, üstelik sevdiğim diziye denk geldi. İşte benim şansım da bu kadar. :(

Gerçekten yazıklar olsun Star’a. O kadar dizisi varken Jet Sosyete mi gözüne battı? Platoda çekilmesine rağmen yüksek ücretli bir diziymiş anladık da UTC, Söz, İG veya Avlu kadar şişkin bir bütçesi olduğunu sanmıyorum. Bir de tekrarlarını yayınlayıp prim yapıyor. Erkenci Kuş denilen vasat ötesi dizisiyle geçinmeye devam etsin anca. İnşallah yeni sezondaki pazar dizisi bir güzel çöker de Jet Sosyete’yi mumla arar.

Birsen TV8 demese umudum daha yüksek olurdu ama Show’la ilgili bir şey söylememiş. Umarım sonradan fikir değiştirirler de Show’a geçer. Gerçi orada da Yeni Gelin var ama en azından dizi kanalı. İnsanlar TV8’de dizi izlemeye alışkın değil. Zaten transfer olursa pazar dolu olduğu için kesin bir orada, bir burada yayınlayıp reytingini düşürecek Acun. Daha önce Kaçak Gelinler de Star’dan transfer oldu ama durum ortada. En azından Show’a geçerse kendi gününde iyi izlenir ve reyting çıtası daha düşük olduğu için çok daha uzun süre devam eder. Gerçi filmlerini Show’a verdi diye haber çıkmıştı belki son anda değişiklik olur. Survivor’la aynı kanalda olma ihtimali bile kabus gibi. :(
Sihirli annemin hesabı devam ediyor kader öyle bir yerden sihirli annemi yayından kaldırma sebebi dindi Özbekistanda dinden kaynaklı kaldırılınca küçülmeye gidiyorlar

Kaçak Gelinler de Star'dan TV8'e geçip erken final yapmıştı. BKM'nin kalbini kırmamak için oraya yollamışlardır umarım birkaç bölüme bitirirler :A