Kurtuldu daha ölmezBu dizi başladığından beri tedirginim Selim, buraya geçecek diye. Gülse, umarım aklını çelmemiştir adamın@Forumdash @Çiğdem-
Ölse daha iyi galiba.Kurtuldu daha ölmezHem daha Kahramanın ölümünde onunda aprmağı olduğu ortaya çıkacak babası yüzüne türükücek ayrıca korumasıyla karısı onu boynuzlayacak yanı dizide daha işi çok onun
Kaseti de varÖlse daha iyi galiba.
Aşk olsun ben öyle bir insan mıyımKaseti de varO da ölsem daha iyi diye Yamaçın önüne atladı galiba yoksa kendinden çok sevdiğinden değil
Aaa vlla hele bir Vartolunun kardeşi yada abisi olduğunu öğrensin kalpten gider zatenAşk olsun ben öyle bir insan mıyım
Büyük ihtimal küçüktürAaa vlla hele bir Vartolunun kardeşi yada abisi olduğunu öğrensin kalpten gider zaten
Vartolu büyükmüydü Selim den
@Çiğdem- çok güzel açıklamişBu dizi başladığından beri tedirginim Selim, buraya geçecek diye. Gülse, umarım aklını çelmemiştir adamın@Forumdash @Çiğdem-
Fragmanı ilk izlediğimde ve senin mesajında anormal bir şey görmemiştim ama bir daha bakınca jeton düştü.Gül ağacı dikecek.
Derya Karadaş yine coşturacak desene
Süper yaa yine
Star'ım sektöre yeni bir farklılık daha getiriyor daha ne olsun.İzlemem bunu bölümde beklediğim sahnelerden.Her bölüm çok gereksiz değil mi bu ön izleme zaten süresi kısa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?