Kurtuldu daha ölmez Hem daha Kahramanın ölümünde onunda aprmağı olduğu ortaya çıkacak babası yüzüne türükücek ayrıca korumasıyla karısı onu boynuzlayacak yanı dizide daha işi çok onunBu dizi başladığından beri tedirginim Selim, buraya geçecek diye. Gülse, umarım aklını çelmemiştir adamın @Forumdash @Çiğdem-
Ölse daha iyi galiba.Kurtuldu daha ölmez Hem daha Kahramanın ölümünde onunda aprmağı olduğu ortaya çıkacak babası yüzüne türükücek ayrıca korumasıyla karısı onu boynuzlayacak yanı dizide daha işi çok onun
Kaseti de var O da ölsem daha iyi diye Yamaçın önüne atladı galiba yoksa kendinden çok sevdiğinden değilÖlse daha iyi galiba.
Aşk olsun ben öyle bir insan mıyımKaseti de var O da ölsem daha iyi diye Yamaçın önüne atladı galiba yoksa kendinden çok sevdiğinden değil
Aaa vlla hele bir Vartolunun kardeşi yada abisi olduğunu öğrensin kalpten gider zatenAşk olsun ben öyle bir insan mıyım
Büyük ihtimal küçüktür Sağlam sahneleri olacak Selim'in. Dizinin en iyi sahneleri onun. Babasıyla, kardeşiyle tüm Çukur'la. Daha aldatma olayı var. Kanını verdi herif, bir bakıma kan kardeşini daha gebertecekAaa vlla hele bir Vartolunun kardeşi yada abisi olduğunu öğrensin kalpten gider zaten
Vartolu büyükmüydü Selim den
@Çiğdem- çok güzel açıklamişBu dizi başladığından beri tedirginim Selim, buraya geçecek diye. Gülse, umarım aklını çelmemiştir adamın @Forumdash @Çiğdem-
Fragmanı ilk izlediğimde ve senin mesajında anormal bir şey görmemiştim ama bir daha bakınca jeton düştü.Gül ağacı dikecek.
Derya Karadaş yine coşturacak desene Kabağı ve patlıcanı var 1 liradan topluyorsun
Süper yaa yine Bekliyorum bir an önce pazar gününü
Star'ım sektöre yeni bir farklılık daha getiriyor daha ne olsun.İzlemem bunu bölümde beklediğim sahnelerden. Her bölüm çok gereksiz değil mi bu ön izleme zaten süresi kısa.