Dün gelmiş gibiyim foruma ama o geldim yıllar bile şuan nostalji olmuşYıllar çok hızlı geçmiş ya.
Dün gelmiş gibiyim foruma ama o geldim yıllar bile şuan nostalji olmuşYıllar çok hızlı geçmiş ya.
Su gibi akmış... 7 sene geçmiş mesele forumda, ama daha dün gibi bazı şeyler. :/Dün gelmiş gibiyim foruma ama o geldim yıllar bile şuan nostalji olmuşSizlerde öyle hissediyorsunuzdur
Çok güzel anılarımız oluştu inş hiç kapanmaz bir gün çoluk çocukla bakarızSu gibi akmış... 7 sene geçmiş mesele forumda, ama daha dün gibi bazı şeyler. :/
Maşallah yarım dalya yapmışız.51. BÖLÜM FRAGMANI:
Şükür kavuşturana derdim de hala iki hafta var.Ama Ezgi Mola'ya da böyle çatlak karakterler çok yakışıyor bomba bölüm olacak.
@xBUGRAx @mrt-06 @ozgur2113 @Hachiko @hayret bi şey
Yapmışız mı. 😱 En son bıraktığımda izlemiyordun.Maşallah yarım dalya yapmışız.
Olsun Gülse'nin işi gönül bağımız var.Yapmışız mı. 😱 En son bıraktığımda izlemiyordun.
Teşekkürler cnm beğeneceğini biliyordum.2. bölüm daha iyiydi...
''Selfie yapalim gel''
Yok artık Gizem hamile mi kalacak? 😯Harika.
Yok hayal sahnesidir kesin. Cengiz hapisten çıkamazsa Mehmet Özgür'ün karakterinden hamile kaldığını düşünüyor sanırım çünkü böyle bir şey daha var.Yok artık Gizem hamile mi kalacak? 😯
Keşke olsa.Yok hayal sahnesidir kesin. Cengiz hapisten çıkamazsa Mehmet Özgür'ün karakterinden hamile kaldığını düşünüyor sanırım çünkü böyle bir şey daha var.Ama gerçekten olsa da yakışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?