Doğru düzgün dış mekan yoktu ki BKM ne yapsın. Ama çekimler daha profesyonel olmuş bence.AVM'deki markalar daha iyi dekore edilebilirdi D Prodüksiyon cadde yaptı BKM bir avm yapamamış.
Doğru düzgün dış mekan yoktu ki BKM ne yapsın. Ama çekimler daha profesyonel olmuş bence.AVM'deki markalar daha iyi dekore edilebilirdi D Prodüksiyon cadde yaptı BKM bir avm yapamamış.
Aman benden uzak dursun bu dizi cnm , Bir sürü şımarık zengin ecünnü vardırŞimdi bitirdim bende bölümü.
Öncelikle diziyi merakla beklememe rağmen yapılan yorumlardan dolayı ister istemez ön yargılar vardı kafamda neyse ki Gülse beni yine yanıltmadı ve yine mükemmel bir iş koyarak keyifli 2 saat yaşattı.
Gülse ve Derya’nın uyumuna bayıldım, bayıldım! Muhteşem bir ikili olmuşlar en çok onları sevdim. Pelin’i yesinler
Ve tabiki aşkımmm Tonyy. Yaa çok tatlı umarım ilerleyen bölümlerde Gizem-Tony-Safiye üçlüsünü beraber görürüz
Melike ve Ozan’da çok uyumlular, güzel bir aşk çıkacak gibi
Cengiz Bozkurt’a da bayıldım. Abi bir adam komediye bu kadar mı yakışır ya
Ayşenil de tek kelimeyle muazzamdı. Kırlangıç Fırtınasını hatırlattı
Çağlar’dan beklentim çok büyüktü, bazı sahnelerde bayağı güldürdü ama yinede daha iyisini beklediğimden midir nedir henüz tam ısınamadım, neyse önümüzdeki bölümleri beklemek lazım.
Genel olarak; ister abartı diyin ister çüş artık diyin ama bence Türkiye’de komedinin en usta ismi Gülse Birsel’dir. O kadar karakterin her birine apayrı roller biçerek yine ne kadar usta olduğunu gösterdi. Oyuncuları cuk diye oturtmuş, gülme efekti gözüme hiç çarpmadı. Evet dekorlar biraz daha iyi olabilirdi ama o da nazar boncuğumuz olsun
Sonuç olarak, izlemeyen herkese tavsiye ediyorum. Jet Sosyete hepinize çok iyi gelecek
@Yiğitt @Çiğdem- @Aserat @kerem @OzaN @S.G.A.T. @xBUGRAx @xemrexxx @yatutarsa @MasacRE- @hayret bi şey
Ve izleyen, izleyecek herkes...
Aşkım bi izle ya çok eğleneceksinAman benden uzak dursun bu dizi cnm , Bir sürü şımarık zengin ecünnü vardır
Izlerdim de dizi kontenjanım dolu.Şimdi bitirdim bende bölümü.
Öncelikle diziyi merakla beklememe rağmen yapılan yorumlardan dolayı ister istemez ön yargılar vardı kafamda neyse ki Gülse beni yine yanıltmadı ve yine mükemmel bir iş koyarak keyifli 2 saat yaşattı.
Gülse ve Derya’nın uyumuna bayıldım, bayıldım! Muhteşem bir ikili olmuşlar en çok onları sevdim. Pelin’i yesinler
Ve tabiki aşkımmm Tonyy. Yaa çok tatlı umarım ilerleyen bölümlerde Gizem-Tony-Safiye üçlüsünü beraber görürüz
Melike ve Ozan’da çok uyumlular, güzel bir aşk çıkacak gibi
Cengiz Bozkurt’a da bayıldım. Abi bir adam komediye bu kadar mı yakışır ya
Ayşenil de tek kelimeyle muazzamdı. Kırlangıç Fırtınasını hatırlattı
Çağlar’dan beklentim çok büyüktü, bazı sahnelerde bayağı güldürdü ama yinede daha iyisini beklediğimden midir nedir henüz tam ısınamadım, neyse önümüzdeki bölümleri beklemek lazım.
Genel olarak; ister abartı diyin ister çüş artık diyin ama bence Türkiye’de komedinin en usta ismi Gülse Birsel’dir. O kadar karakterin her birine apayrı roller biçerek yine ne kadar usta olduğunu gösterdi. Oyuncuları cuk diye oturtmuş, gülme efekti gözüme hiç çarpmadı. Evet dekorlar biraz daha iyi olabilirdi ama o da nazar boncuğumuz olsun
Sonuç olarak, izlemeyen herkese tavsiye ediyorum. Jet Sosyete hepinize çok iyi gelecek
@Yiğitt @Çiğdem- @Aserat @kerem @OzaN @S.G.A.T. @xBUGRAx @xemrexxx @yatutarsa @MasacRE- @hayret bi şey
Ve izleyen, izleyecek herkes...
Havuç geliyor diye tekrar Çocuklara Duymasına döndümAşkım bi izle ya çok eğleneceksin
Niye sadece ecünnülere takıksın senAman benden uzak dursun bu dizi cnm , Bir sürü şımarık zengin ecünnü vardır
Hadi ya en azından ilk bölüme şans verseydinIzlerdim de dizi kontenjanım dolu.
Çukur, UTC, Kadın ve Fazilet derken haftam gidiyor ya.. Keşke 1 saat falan olsaydı :/
Beybito onun miladi doldu ya Tutku falan da getirmişler boş Tutku falan kalmadı dizideHavuç geliyor diye tekrar Çocuklara Duymasına döndüm
Niye sadece ecünnülere takıksın sen
Onlar çok güzel ve zengin bir kere
Zengin erkeklere tak
O kız yüzünden 2018 yılında hiç izlememiştim diziyi bitiyor diye baktım ama Havuç ile sevgili olabilirHadi ya en azından ilk bölüme şans verseydin
Beybito onun miladi doldu ya Tutku falan da getirmişler boş Tutku falan kalmadı dizide
Senin için sadece ilk bölüme şans veriririm bakHadi ya en azından ilk bölüme şans verseydin
Beybito onun miladi doldu ya Tutku falan da getirmişler boş Tutku falan kalmadı dizide
Kız havuç dönmicem diye açıklama yapmasınıO kız yüzünden 2018 yılında hiç izlememiştim diziyi bitiyor diye baktım ama Havuç ile sevgili olabilir
Sadece Ecünnü değil Erkeklerden de var sevmediklerim onlarada Zibidiler diyorum Çağatay , Seçkin, Burak , Kerem Bursin , Şükrü , İbo Çelikkol Zibidi başkanı vsyle hepside @Yiğitt in herifleri
@Yiğitt
Hayır hayır hiç alakası yok, yorumunu bekliyorumSenin için sadece ilk bölüme şans veriririm bakAma hiç AY ve YD izlemedim, garip gelir bana
O kız yüzünden 2018 yılında hiç izlememiştim diziyi bitiyor diye baktım ama Havuç ile sevgili olabilir
Sadece Ecünnü değil Erkeklerden de var sevmediklerim onlarada Zibidiler diyorum Çağatay , Seçkin, Burak , Kerem Bursin , Şükrü , İbo Çelikkol Zibidi başkanı vsyle hepside @Yiğitt in herifleri
@Yiğitt
Ecünnüde de katılmıştın bana SeranaydaKız havuç dönmicem diye açıklama yapmasını
Hayır hayır hiç alakası yok, yorumunu bekliyorum
Serenay'ı ecünnüden saymıyorumEcünnüde de katılmıştın bana SeranaydaBenim listelerim gayet iyi analiz ile yapılıyor
@Thequeer Aaa vlla Havuç geliyor ama kim canlandırıcak saklıyorlar
Fizik 0 güzel diyorlarSerenay'ı ecünnüden saymıyorum
Bir deri bir kemik zaten
Ecünnü yok ki hep orta yaşlı kadınlar var. 1-2 tane falan var onlar da yan rolde. İzle bence sevebilirsin.Aman benden uzak dursun bu dizi cnm , Bir sürü şımarık zengin ecünnü vardır
@xemrexxx lik bir dizi gibiEcünnü yok ki hep orta yaşlı kadınlar var. 1-2 tane falan var onlar da yan rolde. İzle bence sevebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?