PuhuTV Jet Sosyete - Dizi Yorumları

Fragmandaki kadar kötü değil ama süresi kısa değilse izlenmez.

Teyzeyi oynayan kişi kim, ilk defa görüyorum sanırım. Güzelmiş. :D

Ne saçma diziler çok izleniyor. Daha doğrusu TRT'de yayınlanan komedi dizileri o reytingleri alabiliyorsa bu dizinin AB grubunda minimum 8-9 reyting alması gerek. Şuana kadar aşırı güldürmese de konu bütünlüğü güzel. Bu hikayeden güzel komedi çıkartılır. Gülse Birsel ve Derya Karadaş iyi gidiyor. Her ne kadar Gülse Birsel kendini geri plana atmış olsa da.

Gülmekten ölmüyorum ama yer yer kahkaha attığım oluyor. Eleştirilerin haksız olduğunu düşünüyordum zaten, iyice emin oldum.

Yorumları takip ediyorum, gülme efekti baya rahatsız ediyormuş. Bence alışılır o durum, ilk bölümler yadırganır sadece.

"Hiç gülmedim." diye yorumlar bayağı okudum, ilk bölüm karakter tanıtımı üzerinde geciyordur herhalde.

Üçüncü eleştiri de dekora gelmiş, o fragmandan göze batıyordu. İlk iki eleştiri alışılır da son durum sıkıntı gibi..

Gülme efekti hiç rahatsız edici değil. Zaten çok az kullanıyorlar anlaşılmıyor bile. Bundan rahatsız olan komedi izlemesin zaten. Sitcom kültürünün bir parçasıdır bu aşırıya kaçmadığı sürece sorun değil.

Beğendim diziyi. Yalnız ilk bölüme göre biraz düşük tempoluydu. İlerleyen bölümlerle daha da artması dileğiyle. Sanırım çekimler vs biraz aceleye geldi diye biliyorum. İleriki bölümlerde daha da oturacaktır herşey.

İlk fragmanı izleyince bir bilemiyorum demiştim ama sonradan merağım daha ağır basmıştı. Diğer fragmanlar da daha iyi olunca iyice umutlanmıştım. Neyse ki beklediğim gibi derli toplu, eğlenceli bir iş çıkmış. Ufak şeyler yok değil ama genel olarak memnun kaldım. :Z

Ama süre kısmı biraz sıkıntı. İnşallah ilk bölüm diye 120 dakika yapmışlardır. Ben yine izlerim de önceden denildiği gibi 90 olsa iyi olur. 2 saatlik sit-com olmaz çünkü. Gülme efektleri ve dekor da gözüme batmadı.

Gülse Birsel'in oyunculuğu beklediğimden çok daha iyiydi. Bayağı şapşik olmuş. Gizem üzerinden daha çok taşlama çıkabilir sektörle ilgili. Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş ve Cengiz Bozkurt her zamanki gibi çok iyiydi. Sarp Apak eh işte ama Gülse de kapasitesini bildiği için hep aynı rolü yazıyor. Kadronun kalanı da iyiydi ama özellikle Aslı Bekiroğlu bayağı geliştirmiş kendini. :D

Bir de söylemesi ayıp hayvan gibi ürün yerleştirme almışlar daha şimdiden çok para kazandırmıştır Star'a. Fark-ı Gülse. :bhr:

Sonuç olarak haftanın stresini atıp kafa boşaltacak bir dizi istiyordum ve öyle de oldu. 2018'de Çocuklar Duymasın izlemeyeceğimize göre hayırlı olsun. :Z

Dizide beni en güldüren karakter Gizem oldu. Onun sahnelerini bekledim. :bhr:

Ayşenil Şamlıoğlu'nun da arada dizi triplerine girmesi iyiydi. :A

Çağlar ve Derya biraz daha sakin oynamalılar ikisi bir araya gelince kafa şişiyor..

Tuğba Çom Komedi Türkiye kadrosundan girmiş ama teyzesinden daha yaşlı olmamış yanlış rol..

Bu arada jenerik şarkısı güzel olmuş yüklensin de dinleyelim bir an önce. :Z
Dizide beni en güldüren karakter Gizem oldu. Onun sahnelerini bekledim. :bhr:

Ayşenil Şamlıoğlu'nun da arada dizi triplerine girmesi iyiydi. :A

Çağlar ve Derya biraz daha sakin oynamalılar ikisi bir araya gelince kafa şişiyor..

Tuğba Çom Komedi Türkiye kadrosundan girmiş ama teyzesinden daha yaşlı olmamış yanlış rol..
Yaşlı olduğu yok sadece Aslı Bekiroğlu çok minyon. :A

Enis Arıkan'ı diziden atmaları lazım. Bu kadar abartılı bir karakter olamaz, katkısı sıfır.

Çağlar Çorumlu ilk bölümün en iyisi gözüküyor. Adam doğuştan komik, fazla efor göstermesine gerek yok. :D

Sarp Apak çok kötü oyuncu ama sırıtmıyor dizide.

Aslı Bekiroğlu da pek iyi oynamıyor ama hiç sorun değil. Varlığı yeter. Yeni favori yerli oyuncularımdan oldu. :A