Sana noluyo be mayası bozuk şalgam cücüğü
@serhatt cığıma kötü tabir kullandığın için kusura bakma. Bu kez gülmeyeceğik Ama mesajını gördüğümü belirtmek için alıntıladım
sağol canım,haddini bildirmeli böylelerine@serhatt cığıma kötü tabir kullandığın için kusura bakma. Bu kez gülmeyeceğik Ama mesajını gördüğümü belirtmek için alıntıladım
İlayda karakterini geri plana atarlarsa izlemem diziyi @AseratYa İlayda için üzülücem.
Benim de en sevdiğim karakterlerden.İlayda karakterini geri plana atarlarsa izlemem diziyi @Aserat
Aynen sahne çok iyiydi iyi giydirdiBenim de en sevdiğim karakterlerden.
Sonu güzel bitti Gülse çok tatlı.
İzliyor musun ki. Haftalardır 2. bölüm yorumu bekliyorum.İlayda karakterini geri plana atarlarsa izlemem diziyi @Aserat
Bence boşu boşuna havaya girdik gelecek sezonda da kimse gelmeyecek.Bayıldım sezon finaline.
Geçen hafta da izledim sezon finalini de izledimİzliyor musun ki. Haftalardır 2. bölüm yorumu bekliyorum.
Bence boşu boşuna havaya girdik gelecek sezonda da kimse gelmeyecek.
Uzun zaman sonra bu kadar güzel konuştun. O zaman gerçekten Binnur Kaya olabilir hafif kilolu çünkü.Gelir Gülse tanıttı karakterleri. Nihal şişman ve cazgır. İlayda'nın anne ve babası kavga ediyor sürekli. Haberleri çıkar yazın anlaşılan oyuncuların.
Uzun zaman sonra bu kadar güzel konuştun. O zaman gerçekten Binnur Kaya olabilir hafif kilolu çünkü.
Ne ara soğudun sorması ayıp. Ve niye soğudun.Bu bölüm tekrar ısındım diziye.