Sana noluyo be mayası bozuk şalgam cücüğü
@serhatt cığıma kötü tabir kullandığın için kusura bakma. Bu kez gülmeyeceğik
sağol canım,haddini bildirmeli böylelerine@serhatt cığıma kötü tabir kullandığın için kusura bakma. Bu kez gülmeyeceğikAma mesajını gördüğümü belirtmek için alıntıladım
![]()
İlayda karakterini geri plana atarlarsa izlemem diziyi @AseratYa İlayda için üzülücem.![]()
Benim de en sevdiğim karakterlerden.İlayda karakterini geri plana atarlarsa izlemem diziyi @Aserat![]()
Aynen sahne çok iyiydi iyi giydirdiBenim de en sevdiğim karakterlerden.
Sonu güzel bitti Gülse çok tatlı.![]()
İzliyor musun ki. Haftalardır 2. bölüm yorumu bekliyorum.İlayda karakterini geri plana atarlarsa izlemem diziyi @Aserat![]()
Bence boşu boşuna havaya girdik gelecek sezonda da kimse gelmeyecek.Bayıldım sezon finaline.![]()
Geçen hafta da izledim sezon finalini de izledimİzliyor musun ki. Haftalardır 2. bölüm yorumu bekliyorum.![]()
Bence boşu boşuna havaya girdik gelecek sezonda da kimse gelmeyecek.![]()
Uzun zaman sonra bu kadar güzel konuştun.Gelir Gülse tanıttı karakterleri. Nihal şişman ve cazgır. İlayda'nın anne ve babası kavga ediyor sürekli. Haberleri çıkar yazın anlaşılan oyuncuların.![]()
Uzun zaman sonra bu kadar güzel konuştun.O zaman gerçekten Binnur Kaya olabilir hafif kilolu çünkü.
![]()
Ne ara soğudun sorması ayıp. Ve niye soğudun.Bu bölüm tekrar ısındım diziye.![]()