Gönül'ün ölüyor gibi olması + Gülse'nin olmaması = 10 reytingAaa bu dizinin öyle ilgi görmemesi güzel Çocuklar Duymasın gönül ölüyor mu diye bu hafta iyi izlenir bencede @Harunnn60
Gönül'ün ölüyor gibi olması + Gülse'nin olmaması = 10 reytingAaa bu dizinin öyle ilgi görmemesi güzel Çocuklar Duymasın gönül ölüyor mu diye bu hafta iyi izlenir bencede @Harunnn60
Çünkü Galatasaray derbisi vardı. Sana 8 reyting aldığını gösterdim ama hala tutmadı diyorsun ben de daha fazla yormayacağım kendimi.Aaa vlla en son çökmüşlerdi bunun üstüne ara vermeleri daha olumsuz etkiler bence neylerine güveniyorsalar artık
Aaa işte bu arayı verdikleri için eski reytinglere kavuşma şansları dahada azaldı bence Sen o 8 aldığı retingi çerçeve yaptır ayoll onla idare etÇünkü Galatasaray derbisi vardı. Sana 8 reyting aldığını gösterdim ama hala tutmadı diyorsun ben de daha fazla yormayacağım kendimi.
Tunanın rüyası olduğunu düşünüyorum ama Gönül Tutkudan sıkılıp kaçmak istemişte olabilirGönül'ün ölüyor gibi olması + Gülse'nin olmaması = 10 reyting
rüyaysa birol güven yapmaz rüya onu yapsa yapsa hamdi alkan yapar @Çiğdem-Tunanın rüyası olduğunu düşünüyorum ama Gönül Tutkudan sıkılıp kaçmak istemişte olabilir
Aaa Tuna rüya görüyor gibi cnm ama bellide olmaz merak ettim bakalımrüyaysa birol güven yapmaz rüya onu yapsa yapsa hamdi alkan yapar @Çiğdem-
Kanal D'ye gelen kim sıkılabilir ki Gönül sıkılacak?Tunanın rüyası olduğunu düşünüyorum ama Gönül Tutkudan sıkılıp kaçmak istemişte olabilir
Ayy her şeyi Kanalına bağlama ayoll Tutku ile aynı setde olmak istemiyorum ben gidiyorum demiş olabilir ozaman helal olsun derimKanal D'ye gelen kim sıkılabilir ki Gönül sıkılacak?