'Jet Sosyete' Bu Hafta Yok!

Aaa vlla en son çökmüşlerdi bunun üstüne ara vermeleri daha olumsuz etkiler bence neylerine güveniyorsalar artık :A :A :A
Çünkü Galatasaray derbisi vardı. Sana 8 reyting aldığını gösterdim ama hala tutmadı diyorsun ben de daha fazla yormayacağım kendimi. :A

Starın derdi AB grubu Sihirli annem Totalde yükselmiş AB si berbattı Pakize olaylarından sonra Doğuş Holding önem verdiği AB Kanal d iyi ama istediği reyting gibi değil iki kanalında hatası var AB için komedi dizisi tutacaksın git 4 sezonluk diziye final yaptır Mesela bir tek erler filmin dizisi final yapamadı Dostlar Mahallesi 3.Bölümün sonu 5.Bölümü çekip bırakmış oyuncular duyduğuma göre Durakta patlama ve final bunu yapan Durağı Avm yapmak isteyen mafya bence resul Ertaşında fikre ihtiyacı var her dizi format değiştirdi @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici
Akasya durağı ve çiçek taksi benzerlerinin format değiştirmesi lazım çocuklar Duymasın Arka sokaklar
Arka sokaklarda üçü konu işleniyordu
Araba hırsızı ve terör örgütü Cinayet
Araba hırsızlığını örgüte bağladı örgüt konusu uzadı @Çiğdem- @Yiğitt

Çünkü Galatasaray derbisi vardı. Sana 8 reyting aldığını gösterdim ama hala tutmadı diyorsun ben de daha fazla yormayacağım kendimi. :A
Aaa işte bu arayı verdikleri için eski reytinglere kavuşma şansları dahada azaldı bence :A Sen o 8 aldığı retingi çerçeve yaptır ayoll onla idare et :A :A :A