Jessica May "Teşkilat" Dizisinde | TRT 1

TenTen

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
7,688
Puanı
610
Tims&B prodüksiyon tarafından, 5 sezondur Trt 1 ekranlarında Pazar günleri yayınlanan Teşkilat dizisine sürpriz bir oyuncu dahil oldu.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Yunus Emre Yıldırımer ve Tuvana Türkay gibi isimlerin olduğu dizinin kadrosuna Jessica May dahil oldu.

Türkiyedeki oyunculuk kariyerine Yeni Gelin dizisi ile adım atan Jessica May, ardından Maria ve Mustafa ve Yalnız Kurt dizileri ile kariyer yolculuğuna devam etti. Jessica May şimdide Teşkilat dizisinde seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sezon finali yapacağı açıklanan ve sezon finali için gün sayan Teşkilat dizisinde, Jessica May Mathilda karekteri ile seyirci karşısına çıkacak. Jessica May bu hafta (144. Bölüm) dizide ilk defa görünecek.

1000010363.jpg

Son düzenleme:
Kötü karekter olarak oynayacak. Ama sonrası belli olmaz. Yeni Sezon ile tam olarak anlarız. Eğer yeni bir oyuncu arayışı sezon arası yapılmaz ise Jessica başrol demektir.
Bence başrol olarak gelmiştir zira hep başrol oynadı bu güne kadar ki dizilerde.

• Aynen
Reactions: TenTen
Bence başrol olarak gelmiştir zira hep başrol oynadı bu güne kadar ki dizilerde.
Kendi görüşümü belirtmek gerekirse bende Jessica May, dizinin başrolü olarak görüyorum. Kâte ve Ejderin kadrodan gitmediği ve Albay Nazımında geldiği denklemde maliyetli bir kadroya dönüşebilir. (Ses getirecek bir isim aranıyor)

Bu durumda başka bir başrol dizi için aramayıp Jessica May ile yola devam edebilirler. Ama tâbi herşeyi göze alıp, paraya kıyıp getirmezlerde diyemiyorum.

• Okudum
Reactions: serhatt

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy