Polat Şaşmaz
Favori Üye
kvp post: 1373599' Alıntı:O kadarda güzel değil ya türklerde favorin kim
1-Ayşe Çiğdem Batur
2-Selin Demiratar
3-Ayşe Tolga
4-Tuba Büyüküstün
kvp post: 1373599' Alıntı:O kadarda güzel değil ya türklerde favorin kim
Tahmin etmiştimçocuklarduymasın post: 1373603' Alıntı:1-Ayşe Çiğdem Batur
2-Selin Demiratar
3-Ayşe Tolga
4-Tuba Büyüküstün
1: Simge Fıstıkoğluçocuklarduymasın post: 1373607' Alıntı:
Senin listen nasıl
çocuklarduymasın post: 1373589' Alıntı:Yok artık aga 😱 Tamam o kadar güzel olmayabilir ama örneğin rihannadan kat ve kat daha güzel :
Rihanna pek güzel değilYakamoz-Asi post: 1373620' Alıntı:Bunu @xBUGRAx görmesin
Rihanna güzel olmaz mi ya siz de de ne zevk var arkadas Pepper Pots kim
Buğradan banane Pepper Pots kat ve kat daha güzel.Hiç demir adam filmlerini ve hiç yenilmezler filmini izlemedin herhaldeYakamoz-Asi post: 1373620' Alıntı:Bunu @xBUGRAx görmesin
Rihanna güzel olmaz mi ya siz de de ne zevk var arkadas Pepper Pots kim
çocuklarduymasın post: 1373642' Alıntı:Buğradan banane Pepper Pots kat ve kat daha güzel.Hiç demir adam filmlerini ve hiç yenilmezler filmini izlemedin herhalde
Yav Rihannanın neresi güzel yaYakamoz-Asi post: 1373647' Alıntı:Valla izlemedim acik söyliyeyim Ama Rihanna iyidir
Yav Rihannanın neresi güzel ya
Hiç güzel değil
Siz daha genc'siniz sonra anlarsiniz kiymetini
Siz daha genc'siniz sonra anlarsiniz kiymetini
kvp post: 1373667' Alıntı:Hiç güzel değil
çocuklarduymasın post: 1373672' Alıntı:Hiç sanmıyorum.
Tövbe Yarabbim Allah yaratmış ama ..Yakamoz-Asi post: 1373676' Alıntı:
Bir ara izleriz tam izlemeye başlıyom sonra erteliyorumçocuklarduymasın post: 1373678' Alıntı:.@ kvp aga sana tavsiyem Demir Adamın tüm serilerini izle.Sonra da Yenilmezleri izle.Demir Adamın bağımlısı olursun
kvp post: 1373681' Alıntı:Bir ara izleriz tam izlemeye başlıyom sonra erteliyorum
Kaldırmasında sorun yokta izlemeye başlayınca aniden kapanıyorçocuklarduymasın post: 1373684' Alıntı:bilgisayar kaldırır İnşallah
kvp post: 1373688' Alıntı:Kaldırmasında sorun yokta izlemeye başlayınca aniden kapanıyor
Alacaz zaten agaçocuklarduymasın post: 1373691' Alıntı:yeni bilgisayar almanız lazım aga