Jennifer Carpenter, Limitless Kadrosunda!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,840
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1426367649.jpg

Dexter dizisindeki Debra Morgan rolüyle büyük beğeni toplayan oyuncu Jennifer Carpenter CBS'in yeni dizisinin pilot bölüm kadrosuna katıldı.

2011 yapımı filmin televizyona uyarlamasında film versiyonunda başrol oynayan Bradley Cooper yapımcı olarak görev yapıyor. Dizinin başrollerinde ise Jake McDorman ile birlikte Jennifer Carpenter yer alacak.

Tabii bu haber dizinin kesin gerçekleşeceği anlamına gelmiyor. CBS'in diziye onay verip vermeyeceği pilot bölümün beğenilip beğenilmemesine göre belli olacak...

Bare ismini değiştirip öyle uyarlayın nedir bu? 12 Monkeys i de aynı adla uyarladılar. Yakında tüm kült filmlerin adlarından bir de dizileri olacak. Al sana isim karmaşası. İlerde biri "Limitless" deyince "filmi mi yoksa dizisi mi" diye soracak olmaktan nefret ederim. :)
İsim değişir belki kesin bir şey yok herhalde. :) Ben de pek sevmiyorum o olayı, değişse iyi olur. :)

jake mcdorman uğursuz biri? manhattan love story de Analeigh Tipton onun uğursuzluğuna kurban gitti şimdiki kurban sanırım jenifer carpenter olacak :)

Film süperdi, bakalım dizi de aynı çizgiyi yakalayabilecek mi?

Süper haber. İnşallah onay verirler diziye çok özledim Jennifer'ımcımı :bhr: