Birkaç bölümünü izledim ,peşin hükümlü olmaNiye saçma olsun? İzlemediğin bir yapımın saçma olduğu kanısına nasıl vardın?
------
O zaman söyletmeden en başından yapman gerekirdi![]()
Birkaç bölümünü izledim ,peşin hükümlü olmaNiye saçma olsun? İzlemediğin bir yapımın saçma olduğu kanısına nasıl vardın?
------
O zaman söyletmeden en başından yapman gerekirdi![]()
Yok bende onu izlemedim ama bir ara ilgini çekmişti sonra olmadı. Bir kaç sahne bakmıştım amaBirazcık da olsa kaos oluşturmayı seviyorum. Ama sadece burada. 😂😂
Sen Poyraz Karayel'i izledin mi? 🤨
İzlemedim dediğin için yazdım onuBirkaç bölümünü izledim ,peşin hükümlü olmaBak zararı sana dokundu.
Sende kaliteden uzaksın o zaman. Esitlendik. 😂😅 Edebiyat zevkin yok. Olsaydı izlerdin. Büyük kaçırmışsın. 😅😁😄Yok bende onu izlemedim ama bir ara ilgini çekmişti sonra olmadı. Bir kaç sahne bakmıştım ama![]()
Dizinin adında meymenet yok bir kere otur aşağıyaYok bende onu izlemedim ama bir ara ilgini çekmişti sonra olmadı. Bir kaç sahne bakmıştım ama
------
İzlemedim dediğin için yazdım onuhiç izlememiş gibi
Woaw, çok detaylı yazmışsın teşekkür ederim 😍Ellerine ve emeğine sağlık @Dosi şimdi detaylı yorum yapalım
Halka : İzlemediğim bir dizi, bazıları için içlerinde ukte kalan bir dizi, bazıları için Kurtlar Vadisi ya da Ezel'den daha güzelmiş. Biri bana eğer sonu açık mı bitti bitmedi mi derse ona göre izleyebilirimJeneriği de karanlık bir müzik izlenimi vermiş.
Hayat Şarkısı : Ara ara denk gelince izlemiştim ama genel hikayeye hakim değilim. Müziği dinleyince hem sıcak bir aile ortamı hem de kaos müziği izlenimi veriyor
İçerde : Jenerik müziğini pek sevmem, diziyi de izlemedim. Ama baya izlenmişti hatırladığım kadarıyla.
İki Yalancı : Keremcem'in oyunculuğunu başarılı bulamıyorum kendimce o yüzden izlemedim
İstanbullu Gelin : Sanırım izlediğim en iyi yerli dizilerden top 10'a girebilir, son dönemin akılda kalan dizilerinden. Esma Sultan'ın değişimini çok iyi ele almışlardı. Müzik de sade ama bir o kadar hüzünlü.
Jet Sosyete : Jenerik müziği fena değil ama diziyi izlemedim.
Kadın : Çok güzel tatlı bir melodisi var ve bu dizide baya sükse yaptı ve hak etmişti ama sonlara doğru EDHO'm payını vermişti 😂
Kalbim Yangın Yeri : Başrolleri ilgimi çekmedi
Kalk Gidelim : Denk geldiğinde ailecek izlenilebilir bir dizi. Ama ben izlemedim
Kanıt Ateş Üstünde : Fena olmayan bir jenerik fakat diziyi izledim ama bir o kadar da hayal kırıklığına uğradım. Yeni dizi yeni bir hikaye ile bölümler boyunca ilerlemek yerine eski Kanıt gibi her bölüm farklı olay olsaydı tutabilirdi.
Karagül : Doğu dizilerinin en güzellerinden biri, jenerik müziği bence şu an UŞ'nin 'De Mardin'inden iyi. Halen daha NOW'un rekor kıran sayılı dizilerinden.
Kara Sevda : Tüm dünya müziklerini ezbere biliyorGüzel bir diziydi bildiğim kadarıyla.
Teşekkürler canımKara Sevda ve Karagül'ü izledim, İstanbullu Gelin'i parça parça izlesem de hakim sayılırım diziye. Ellerine sağlık.@Dosi
Çok sayılmaz ama neyse. Tercihim başka diziydi çünkü.Sende kaliteden uzaksın o zaman. Esitlendik. 😂😅 Edebiyat zevkin yok. Olsaydı izlerdin. Büyük kaçırmışsın. 😅😁😄
Poyraz Karayel'de de "Kaplumbağa ve Portakal" detayı vardı. Gören ölüyordu. 😄😅Halka dizisindede bi Sarı olayımız vardı Sarı Dayı misali![]()
İlginç bir detayPoyraz Karayel'de de "Kaplumbağa ve Portakal" detayı vardı. Gören ölüyordu. 😄😅
Bu Dayı Uçurum'da manyak biriydiWoaw, çok detaylı yazmışsın teşekkür ederim 😍
2. bölüme bakmamışsın, o komutada beklerim seni
Kanıt Ateş Üstünde benim içinde hayal kırıklığı olmuştu. Kanıt en sevdiğim dizi olduğu için beklentim yüksekti.
Kalbim Yangın Yerini hiç anımsamadım ama diğer hepsine denk gelmişmişim oldu, kimini izledim kimide nam saldığı için duydum.
Teşekkürler canım. Son bir bölüm kaldı.
İstanbullu Gelin’i izlediğini sanıyordum. Bende tam olarak izlemedim ama ara ara sahnelerine denk gelmiştim. 1-2 bölüm bakmışlığımda olmuştur.
------
Çok sayılmaz ama neyse. Tercihim başka diziydi çünkü.
Halka dizisindede bi Sarı olayımız vardı Sarı Dayı misali
Aynen, orda az çok hatırlıyorum kendisini.Bu Dayı Uçurum'da manyak biriydi
@12.Adam damlamadığına göre gerçekten bildirim gitmemiş
Diziler hakkında genel yorumunu bekliyorum.
@Gerekli24 @Angelica @RüzgarGülü @Alemdar @Dante @B4RON @cokiyitvci @serhatt
İzlerim ama Kaan'la Hande ne bilim ya 😂Aynen, orda az çok hatırlıyorum kendisini.
Bu dizide sahnesi çıktıkça kendine gas bir müziği vardı.
Bu arada finalini sormuşsun. Yani nasıl anlatsam, hem devamı olabilecek hem de son sahneyi bir son olarak düşünebiliriz. Boşa zaman kaybı değil çünkü çok kaliteli bir yapımdı.
Bir biri ile partner değillerdiİzlerim ama Kaan'la Hande ne bilim ya 😂
@12.Adam saçma dedi diziye 😡Kalk Gidelim bakmıştım bana göre Gönül Dağı'ndan daha iyiydi
Ben genelde az çok hakim oluyorum ama dizi çok az izlerim evet izledim diyeceğim tek dizi o
Yaşın yetmiyordu diyecemde okul yoğunluğundan dolayıdır belkiBen genelde az çok hakim oluyorum ama dizi çok az izlerim evet izledim diyeceğim tek dizi o![]()
Alakası yok Geniş Aileyi sürekli izlerdim mesela ilkokul çağındaYaşın yetmiyordu diyecemde okul yoğunluğundan dolayıdır belki![]()