Jeneriği Atlayarak Dizi İzleyen İnsan

DarkLegenD

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
20,378
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.cizikdvdkasetleri.com
Death Note'un 2. jenerik girişi ile birlikte dönüştüğüm canlı formudur. Diğer bir deyişle tam 53 yabancı dizi sonrası bir dizinin bir jeneriğini atlamış bulunuyorum. Benim için 'wow'luk bir durum. Muhtemelen ilk ve son kez karşılaşacağım bir durum ayrıca.

Son düzenleme:
Death Note’un efsanevi ilk 18-19 bölümlük jeneriğini büyük bir keyifle dinleyip izlerken maalesef ikinci sezonda yerine gelen metalimsi şeyle birlikte benim de dahil olduğum gruptur. Güzelim jenerik dururken kuru gürültüye geçmeleri cidden içler acısıydı…

• Üzücü
Reactions: DarkLegenD
Death Note’un efsanevi ilk 18-19 bölümlük jeneriğini büyük bir keyifle dinleyip izlerken maalesef ikinci sezonda yerine gelen metalimsi şeyle birlikte benim de dahil olduğum gruptur. Güzelim jenerik dururken kuru gürültüye geçmeleri cidden içler acısıydı…

Feci bir düşüş ya. Değiştireceksin bari 26. bölümde değiştir.

Neredeyse hiç gerçekleştirmediğim bir eylem, ola ki bir gün Death Note izleyebilirsem ben de atlarım. :A

Adam gibi adamdır, zaman kaybına tahammülü yoktur, direkt olaya giriş yapmak istiyordur.

• Beğendim
Reactions: B4RON
@BARON男爵 benimde yaptığım bir durum bu çoğu dizimi netten takip ettiğim için zaman kaybı olmasın diye jeneriği atlıyorum genelde:D

• Güldürdün
Reactions: B4RON
Adam gibi adamdır, zaman kaybına tahammülü yoktur, direkt olaya giriş yapmak istiyordur.
İlk bölümde izlerim ondan sonra hep atlarım o diziyi ne kadar sevdiğim fark etmez
@BARON男爵 benimde yaptığım bir durum bu çoğu dizimi netten takip ettiğim için zaman kaybı olmasın diye jeneriği atlıyorum genelde:D
O "kazandığınız" 1.5-2 dakikayı nasıl değerlendirdiğinizi anlatır mısınız lütfen? :A Merak ediyorum ne yaptığınızı. :A

O "kazandığınız" 1.5-2 dakikayı nasıl değerlendirdiğinizi anlatır mısınız lütfen? :A Merak ediyorum ne yaptığınızı. :A
Zaman kazanması demeyelim de aynı şeyi 40 kere izlemek daha çok sıkıcı olmaya başlıyor özellikle jenerik kötüyse mesela GOT ve ya Narcosun jeneriğini daha sık dinlerdim her seferinde atlamazdım ama bazı diziler vardı jenerik berbattı ve hep atlıyordum.

Zaman kazanması demeyelim de aynı şeyi 40 kere izlemek daha çok sıkıcı olmaya başlıyor özellikle jenerik kötüyse mesela GOT ve ya Narcosun jeneriğini daha sık dinlerdim her seferinde atlamazdım ama bazı diziler vardı jenerik berbattı ve hep atlıyordum.
Olay o zaten. :A İyi jeneriği izlemek, kötü jeneriği ise geçmek. :A

Dexter, Succession, Friends, The Big Bang Theory, Game of Thrones, The Office, Brooklyn Nine-Nine gibi jeneriğine bayıldığım diziler haricinde yaptığım eylemdir. :A

Bazı jeneriklr gerçekten çok uzun...O yüzden atladığım diziler var.

Ama bazı jeneriklerde dizi ile ilgili tüyolar olur o yüzden kaçırmazdım.

Bu konuda en efsane dizi Fringe :bhr::bhr::bhr::bhr: ( @BARON男爵 @Tolstoyevski )

Güncel olarak devam eden dizilerden Succession dışındaki tüm dizilere uyguladığım eylem. :A Geçmişe girersek işin içinden çıkamayız, o yüzden orayı es geçiyorum...

Şarkısı güzel olan dizilerin jeneriklerini asla atlamam internetten izlediğim zaman, eğer sevmediğim bir şeyse de atlarım 1 dakika 1 dakikadır. :A