İngiliz Jane Eyre - Mini Dizi Yorumları

hmm iyiymiş
3 bölümdür sende bazı şeylere rastladım da tam tanıyı koyamadım
, the missing de böyle şeyler yaşamıştın
missing in ilk 5 bölümünü atlatırsan gerisini getirirsin ben bir 6. bölüm izledim ilk defa anladım diziyi ?

sonunda izledim

final yorumum

bu kadar mutlu sonla biteceğine inanmıyordum şaka gibi 😱 😕

1x4
jane amcasından para kalmış sonra kuzenleri buldu onlarla paylaştı
sevdiği adamın evinde yangın çıkmış ne hikmetse karısı ölmüş kendiside kör kalmış sonunda jane kavuştu , 3 bölümdür ter giden şeyler normale döndü

önceki yorumlarda demiştim bu dizinin konusu yeşilçam filmlerine ilham olmuş dedim dediğim çıktı destere

@destere

ama mutlu son bizi mutlu etti jane in güzel yüzünü görmek yetti bize

yaşilçam filmlerinden çok sinderella masalına benziyordu
kötü kadın kendi çocuklarını üstün görüp gül gibi kızı dışlar aileden ama gül gibi kız sonra prensle evleşip mutlu olur

ya ben memnun olmadım şahsen

yeşilçama gelince
adamın kör olması
o yüzden dedim

ya ben memnun olmadım şahsen

yeşilçama gelince
adamın kör olması
o yüzden dedim
zaten benzemeye benziyor yeşilçam filmlerinede, ben ilk bölümlerini sinderella masalına benzettim sonraki bölümünde reşat nuri güntekinin çalıkuşu adlı eseri aklıma geldi, finalide kerime nadirle yaptık

Anladım ee bu dizi bitti şimdi ne yapıcaz

@destere bir bakarım senin için sonuçta sende the killing izledin beni hatrım için

tmm Yarın bakarım 8 puan iyiymiş

o hayat benim var dur şimdi

hahaha
sana tekneyi bin diyoruz işte yok diyorsun hala

tmm bu akşam bakıcam bakalım nasıl olacak merak ettim

@Harunnn60 iyiki konuşmalarımız ve de kayıtlar duruyor burda yoksa geçmişteki herşeyi inkar edeceksin

hanı jane eyre hiç izlememiştin hanı ben yanlış hatırlıyordum Allah seni bildiği gibi yapsın
çarpılasında yengeç gibi yürüyesin @Çiğdem- en azından inkar etmiyor izlediği dizilere izledim diyor senin yaptığını çorumlu yapmaz harun ?

Eye Candy ile karıştırmişım.
Ama ben bu diziyi izledimki senle birlikte?

Eye Candy ile karıştırmişım.
Ama ben bu diziyi izledimki senle birlikte?
işte bu dizi için demiştim harun başladıda dedim ama tam bitirdimi hatırlamıyorum dedim ? sen de ben asla öyle bir dizi izlemedim dedin
demekki öyle çok kesin konuşmamak lazımmış
eye candy i başlamadığını biliyorum konumuz eye candy değildi onu nerden karıştırdın bununla ?

Ben bu diziyi bitirdim senle yahu sen gece tek bölümü izleyip bıraktı demişsin. Halbu ki 4 bölümün hepsini izledim senle
Eye Candy ve Jane eyre ad olarak yakınlar o yüzden ilkin karıştırdım
))

karıştırmış çocuk ayolll olamazmı iyi kafasından atmış seni bence

karıştırmış çocuk ayolll olamazmı iyi kafasından atmış seni bence

nasıl karıştırıyor bu dizide nerdeyse 8 sayfayı @Harunnn60 la konuşarak doldurduk onca sohbet ettiğimiz diziyi nasıl unutur
)
bu arada yukarda ben seni övdüm çiğdem görüyormusun her fırsatta seni övüyorum artık yakında evleniriz bu gidişle
)

hahahah ben güvenemem sana ayy bir gidiyorsun daha ne zaman geliceğin belli değil e tehrikeli erkek tipi

Ya benim Outlander'ı izlemek içimden gelmiyor ya.
Kaldım öyle 15'te.