İlk seans da sabah şimdi o kadar şaapmasaydın, akşam deseydin bari... İş güç sahibi yoğun bir insanım ben, senin gibi boş beleş adam mıyım... @MasacRE @Maskeli Fedaiİstanbul’umuzda IMAX izleyeceğiz, ilk seansa gideceğiz adaşımla ve sizlere de bol bol spoiler vereceğiz hain kütükler. @MEnes
İstanbul’umuzda IMAX izleyeceğiz, ilk seansa gideceğiz adaşımla ve sizlere de bol bol spoiler vereceğiz hain kütükler. @MEnes
Şişkolok yok olmuş ahahhahaha.. @MasacREİlk seans da sabah şimdi o kadar şaapmasaydın, akşam deseydin bari... İş güç sahibi yoğun bir insanım ben, senin gibi boş beleş adam mıyım... @MasacRE @Maskeli Fedai
Yok etme işlemini yaparken çok keyif aldım yoldaşım...Şişkolok yok olmuş ahahhahaha.. @MasacRE
İstanbul’umuzda IMAX izleyeceğiz, ilk seansa gideceğiz adaşımla ve sizlere de bol bol spoiler vereceğiz hain kütükler. @MEnes
İlk seans da sabah şimdi o kadar şaapmasaydın, akşam deseydin bari... İş güç sahibi yoğun bir insanım ben, senin gibi boş beleş adam mıyım... @MasacRE @Maskeli Fedai
Siz iki hain filmin Türkiye'ye gelmesini beklerken biz kütük dostumla çoktan Suudi Arabistan biletlerimizi aldık bile. Arap kardeşlerimizin mekanında sizden önce izleyip gerekli spoilerları ileteceğiz size...Şişkolok yok olmuş ahahhahaha.. @MasacRE
Kütük dostumla kutsal topraklara ziyaret gerçekleştirip bu güzide sanat eserini canlı canlı yorumlayacağız inşallah..Size de en güzel spoilerlar iletilecek merak etmeyin hainler.. @MEnes @SherlockSiz iki hain filmin Türkiye'ye gelmesini beklerken biz kütük dostumla çoktan Suudi Arabistan biletlerimizi aldık bile. Arap kardeşlerimizin mekanında sizden önce izleyip gerekli spoilerları ileteceğiz size...