Jake Gyllenhaal'ın Yeni Filminden İlk Görsel Paylaşıldı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

Şu sıralar Nightcrawler filmiyle gündemde olan ünlü oyuncu Jake Gyllenhaal'ın yeni filmi Southpaw'den ilk görsel yayınlandı.

Jake Gyllenhaal'ın ünlü boksor Billy Hope'u canlandıracağı filmin yönetmen koltuğunda Shooter, Training Day ve son olarak bu yıl vizyona giren The Equalizer filmlerini yöneten, Antoine Fuqua oturacak. Filmin senaristliğini ise Kurt Sutter üstelenecek.

Southpaw'ın oyuncu kadrosunda Gyllenhaal dışında Rachel McAdams ve Forest Whitaker yer alıyor.

Filmin vizyon tarihi netlik kazanmasa da gelecek yıl izleyicinin karşısına çıkacak.

Filmden yayınlanan ilk görsel:

O resimdeki Jake Gyllenhaal ise bayağı fiziksel değişime uğramış. Film ilgi çeker gibi, gişede de güzel sonuçlar alır, ama tam olarak "ödül filmi" potansiyeli görmüyorum. Yine de hayırlısı olsun...

Tabi ki izlemeyeceğim fotoğrafta çok şişirilmiş gibi.

Fotoğraftaki cidden o mu? 😱

Jake Gyllenhaal gittikçe iyi filmlerde oynayan bir oyuncu haline gelmeye başladı. Ayrıca Rachel McAdams ve Forest Whitaker da var, izlenir ki bu.

Çok değişmiş

Son zamanlarda çok iyi projelerde oynuyor.Fotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla fiziksel değişimde de çok başarılı.Gyllenhaal'ı daha iyi yerlerde görürüz artık.

Dedim yaa bir arkadaşa benziyordu diye. O arkadaş ile sinirimizi yatıştırdık. Düzelmedi aramız ama artık midemde bulanıyor onu görünce. Bu adamda onu hatırlayordu ve o nedenle lanet olası pislik muamelesi yapıyordum.

Ama şu polisiye filminde Prisoners'da gerçekten kötü oynamıştı burada sağlam oynamış. Ben baya duyguyu aldım.
@berkann Tabi True Detective'de hayran kaldığım Rachel'ın da etkisi var.

Gereksiz bir sinirmiş, iyi olmuş bitmesi.
Yani adamın ne günahı var, arkadaşın adama benziyorsa.