'Irrational Man' Filminin Fragmanı Yayınlandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1430394376.jpg

Woody Allen’ın yeni filmi Irrational Man'den ilk fragmanı yayınlandı.​

Üniversitedeki bir profesörü canlandıran Joaquin Phoenix'in, Emma Stone tarafından canlandırılan öğrencisi ile olan hikayesini izleyeceğiniz filmde ayrıca Parker Posey ve Jamie Blackley de ikiliye eşlik ediyor.​

Woody Allen’ın yazıp yönettiği Irrational Man'ın dünya prömiyeri Cannes Film Festival'nde yapıldıktan sonra 17 Temmuz’da Amerika'da vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil.

@OzaN @destere @cevaa @sokak sanati @Aserat

emma stone un gözleri konuşuyor yine :)
bu tarz filmleri seviyorum ama başroldeki dana yı sevmedim bu yüzden sonunda karısını terkedip emma yı kapacak olması şimdiden hayal kırıklığı yarattı bende :))

emma stone un gözleri konuşuyor yine :)
bu tarz filmleri seviyorum ama başroldeki dana yı sevmedim bu yüzden sonunda karısını terkedip emma yı kapacak olması şimdiden hayal kırıklığı yarattı bende :))
Emma Stone, Joaquin Phoenix'in karısıyla tanışıyor o sahne ilgi çekici geldi bana. :)

Yine mükemmel bir güzelliğe ve tatlılığa sahip. İçinde olduğu her projeyi izlettirir. :)

Son düzenleme:
İki sevdiğim oyuncu başrolde, umarım güzel bir film olur ve adından bahsettirir. :)

Woody Allen'ı sevmem ama hem Joaquin Phoenix hem Emma Stone filmi beklemem için yeterli.

Klasik Woody Allen tarzı romantik komedi. Oyunculuklar istediğim kadar iddialı değil, galiba Oscar'da pek iddialı olmayacak. Yalnız senaryo iyiyse Woody Allen 635. senaryo adaylığını alır. :):)

Joaquin Phoenix ve özellikle de Emma Stone için merakla bekliyoruz tabii. :):)