Instagram Snapchat'e Savaş Açtı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061

Instagram'ın yeni güncellemesi "Insta Snap" özelliği daha ilk haftasından Snapchat'ın pabucunu dama attı.

Güncellemeler ile yeni arayüzdeki sorunları düzelten Instagram, geçtiğimiz gün sürpriz bir şekilde “Hikayeler” özelliğini kullanıma sunmuştu. Yeni gelen güncelleme ile çeşitli karakter, hayvan ve insan yüzlerini kendi yüzünüze monte ederek video veya fotoğraf çekmenizi sağlıyor. Bu özelliğin birebir Snapchat'e benzemesi herkesi şaşırttı.

Video çekme özelliği sayesinde piyasadan Vine'yi silen Instagram bakalım Snapchat'i de silebilecek mi?

https://www.facebook.com/InstagramTurkiye/videos

Kopya çekmiş diyorlar ama bariz araklamışlar işte..

Yinede forever Instagram

Şimdi snapi savunmuş gibi olacağım ( istemeden
) Hikayeler kısmı var foto koyuyorsun 24 saat içinde kayboluyor falan filan baya benziyor yani.
Kullanmadiğim için ayrıntılı bilmşyorum ama genel hatlarıyla maskeleme ve yazı, emoji ekleme var snapte. Sadece birini almiş
Yazı, emoji ekleme hikayelerse maskeleme ne demek

Snapchat kullanmadım hiç, merak da etmiyorum. Hoşuma giderse İnstagramın bu özelliğini kullanırım. Her ne kadar etik olmasa da işime geldi

Hani "çin malı" olur ya, instagram da "çin malı" gibi olmuş, çakma yani. Fotoğraf yüklenmesi özgünlüğünün yanına çalıntı bir özelliği olmuş oldu. Yalnız instagram daha güzel fotoğraf çekiyor ve hikayenin daha çok kişiye ulaşmasını sağlıyor, o yönden artısı var.

Snapchat i tahttan indiremez instagram. Snapchat is the best alayina rest

Snapchat'ı sevmiyorum, şu an telefonumda var ama sadece sıkıldığımda öylesine çekiyorum resmimi filtrelerle.

Zamanla ilgi azalır snap'a. Instagram iyi yapmiş