Resim paylaşırken etiket yapalım ki daha çok kişi görsün.
Resim paylaşırken etiket yapalım ki daha çok kişi görsün.
Neyse yarından itibaren bende bu konuya sık sık uğrayacağım
Ben bu mesajı görmemişim Güzel yerde oturuyorsun abla , kar da yağmış keyfini çıkar
Mandalinayı yemeyince bari kaş göz çizeyim dedim. @yatutarsa @denizz19 @XanTier @Çiğdem- @destere @MasacRE- @vadikızı @sokak sanati
Olmuş @xemrexxx hem bodur hem cüce hemde ekşi @destere @MasacRE- @gözlemci @ForumdashMandalinayı yemeyince bari kaş göz çizeyim dedim. @yatutarsa @denizz19 @XanTier @Çiğdem- @destere @MasacRE- @vadikızı @sokak sanati
Çizdikten sonra yedim.ayy çok şirinn olmuşş da niye yemedin güzelim mandalinayı
Bu da temsilen Emre olsun o zaman.
Mandalinayı yemeyince bari kaş göz çizeyim dedim. @yatutarsa @denizz19 @XanTier @Çiğdem- @destere @MasacRE- @vadikızı @sokak sanati
ogün biri beni böyle bişeye benzetmişti kınıyorum burdan aklıma geldi şimdi )
İlk gördüğümde benimde aklıma o geldi destereÇizdikten sonra yedim.
Bu da temsilen Emre olsun o zaman.
İşsiz kardeşimMandalinayı yemeyince bari kaş göz çizeyim dedim. @yatutarsa @denizz19 @XanTier @Çiğdem- @destere @MasacRE- @vadikızı @sokak sanati
Öğrencin kaleyi içten fethetmiş Kaç verdin
Vayy, çok güzel görünüyor. Toplanma amacı da çok iyiymiş.Bakünün tam merkezinde yılbaşı için kurulmuş küçük küçük yılıbaşı köyü.
İçlerinde çok farklı şeyler var, take away restoranlar, küçük marketler, eğlence için birşeyler.
Ve her yıl bu evler kurulup, tüm para çocuk yurtlarına yardım amaçlı toplanıyor.
@Yiğitt @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @S.G.A.T. @Çiğdem- @xBUGRAx @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @XanTier @vadikızı @xemrexxx
Bakünün tam merkezinde yılbaşı için kurulmuş küçük küçük yılıbaşı köyü.
İçlerinde çok farklı şeyler var, take away restoranlar, küçük marketler, eğlence için birşeyler.
Ve her yıl bu evler kurulup, tüm para çocuk yurtlarına yardım amaçlı toplanıyor.
@Yiğitt @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @S.G.A.T. @Çiğdem- @xBUGRAx @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @XanTier @vadikızı @xemrexxx
Bakünün tam merkezinde yılbaşı için kurulmuş küçük küçük yılıbaşı köyü.
Bu da bizim buralardan. Natavega harika yapmışlar, bayıldım. @YiğittBakünün tam merkezinde yılbaşı için kurulmuş küçük küçük yılıbaşı köyü.
Armada AVM de harika olmuş.
Sana benzemiş kaşlar filanMandalinayı yemeyince bari kaş göz çizeyim dedim. @yatutarsa @denizz19 @XanTier @Çiğdem- @destere @MasacRE- @vadikızı @sokak sanati
Buradan sıradan bile kutuya benziyorRadyolu Saatim nasıl
Radyolu çift alarm özelliği var, sen bu teknoloji harikasına kutu mu diyorsun, peh.Buradan sıradan bile kutuya benziyor