InstaFavori

Ben de onu diyorum ya sadece girmek bile 1 saat sürdü, ilk kez bu kadar kalabalık görüyorum yoruldum ama mutlu bir yorgunluk oldu bugün. Gurur duydum bir kez daha.
Ben gelirken Gazi'nin önünden geçiyorum, Anıtkabir arkasından. 5 dakikalık yolu 45 dakikada geçtik, mahvoldum. Yok böyle bir şey. Otobüsler çok fazlaydı. Kemer, Kadıköy falan ful şehir dışı belediyeler yüzlerce otobüsle gelmiş. Öldüm yani, ben ilk kez Ankara'da böyle bir trafik kalabalık gördüm.

Böyle kalabalığa 2 saatte trafikte bekleriz kanka.

Tek kelimeylee muhteşemm yaa
bende gitmek isterdim valla

Yılın "ilk" karı @S.G.A.T.

Az evvel pencereden bi baktım kar 😱 seneler sonra kasım ayında kar görmek şaşırtıcı

@mrt-06 profilinde kar gelecek dedi ama önce bize uğradı

@Tolstoyevski @denizz19 @vadikızı @xemrexxx @MasacRE- @S.G.A.T. @XanTier @turkuazz @YıldırıM @DarkLegenD
sizde bizim kara merhaba deyin

Allah'tan zamanında arabaya kışlık teker ayarladım ama ayağıma güzel bir ayakkabı şart oldu fakat bu kar ve tipide de çıkılmaz ki

resimle belli olmuyor ama feci yağıyor, rüzgarın da etkisiyle bakamıyoruz tam kara

Neredesin ki? Yalnız orası neresi ise bayıldım.

Pencereden bakınca burayı mı görüyosun? Ev çok güzel bir yerde sanırım

Neredesin ki? Yalnız orası neresi ise bayıldım.
Isveç

Burası soğuk bir ülke ama eskilerde ekimde görünen kar ocakta anca geliyordu son zamanlarda
Senelerdir noel karsız geçip durdu

Çok yağınca kayacam

Pencereden bakınca burayı mı görüyosun? Ev çok güzel bir yerde sanırım
evet yan tarafımız orman
Bazen yürüyüşe çıkıyorum ve ormandaki o sessizliğin hissi çok farklı

Gece çıkıp müzik dinlerdim brn olsam

İsveç'in karı bile güzel

Ay canım bir fırt Norveç çekti.

Tamam aşerdim zaten yeter.

Sen oralarda keyif çat biz de burada metrobüslerde sürünelim

Sen oralarda keyif çat biz de burada metrobüslerde sürünelim
bana görede siz keyif çatıyorsunuz

ben toplu taşıma araclarını severim(buraninkini yani)
Mümkün oldukca arabayı bırakıp tramvayı alıyorum. Etrafa bakıp düşüncelere dalmak güzel oluyor

bana görede siz keyif çatıyorsunuz

ben toplu taşıma araclarını severim(buraninkini yani)
Mümkün oldukca arabayı bırakıp tramvayı alıyorum. Etrafa bakıp düşüncelere dalmak güzel oluyor
Ben de dışarı baktığımda böyle manzaralar görsem ben de düşüncelere dalardım muhtemelen
Benim kullandığım toplu taşıma araçlarıyla bu pek mümkün değil

Harika. 😳

Tam benlik bir cennet