Diğer üçlünün kası olmadığı için kıskanabilirler ama benim kıskanmaya ihtiyacım yok kardeşimi aksine benim seviyeme gelirse sevinirim bile @mrt-06
Diğer üçlünün kası olmadığı için kıskanabilirler ama benim kıskanmaya ihtiyacım yok kardeşimi aksine benim seviyeme gelirse sevinirim bile @mrt-06
Bu sefer nefes tuttun diyemedin@serhatt a bak nasıl hemen harika atmışBenim Atacan'la uğraşmam parlakçılara yaradı, bir foto daha attın sayemde
Sen ne anlarsın be aa.
Onun için de kollarını ona göre şekil aldırırsın ne olacakBu sefer nefes tuttun diyemedin
Aldın mı cevabını @Çiğdem-Aaaa yok Billoş kas konusunda idolüm ablacım her yeri kas maşallah bende göbek var.@Billy Kane
Allah seni yumurtaya çevirsin inşallah.Onun için de kollarını ona göre şekil aldırırsın ne olacak
Hangi çağda yaşıyorsun ya CS 1.6 mı kalmışAllah seni yumurtaya çevirsin inşallah.Ben CS 1.6 atacam sinirlendim bir iki kafa uçurayım
Aaaa yok Billoş kas konusunda idolüm ablacım her yeri kas maşallah bende göbek var.@Billy Kane
O hepimizin idölü.(oklava gelmeden sıvayayım)
Kalp güzelliğinde de idolüm @Çiğdem- ama.
Aaa bir şey diyecektimdeAldın mı cevabını @Çiğdem-
Tetikteyim canım,sende harika almak istiyorsan at fotonu basalım harikayı@serhatt a bak nasıl hemen harika atmışBenim Atacan'la uğraşmam parlakçılara yaradı, bir foto daha attın sayemde
COD 2'yi yüklüyorum akşam ona geçecem şimdilik 1.6 ile idare edeyim dedim gerçi COD2 de eski ama..Hangi çağda yaşıyorsun ya CS 1.6 mı kalmış
Yaaa benden daha büyük övgü yapmışsın altında kalamam.O hepimizin idölü.(oklava gelmeden sıvayayım)
Kankeem önden de atsana sen, tamam yandan çok iyisin ama yani farklı açılardan da görelim.Al omuzdan atıyorum bu sefer. Omzumu nasıl nefesimle şişireyim.Vücudum kaslı diyorum.@Çiğdem- @Billy Kane @xemrexxx @xBUGRAx @serhatt @dizi kolik @Yiğitt
Uzmanından onay geldiyse tamamdır.Kankeem önden de atsana sen, tamam yandan çok iyisin ama yani farklı açılardan da görelim., Karanlık ama sexy çıkmış.
Olsun canım sen önden de çek bi.Uzmanından onay geldiyse tamamdır.Kanke yandan daha iyi Adnan Oktar da mesela hep yandan poz verirmiş.
Oo ilk çağdan orta çağa doğru ilerliyorsun demek hayırlı olsunCOD 2'yi yüklüyorum akşam ona geçecem şimdilik 1.6 ile idare edeyim dedim gerçi COD2 de eski ama..
Aslında forumcak COD2 oynasak çok güzel olurdu ya.
Yaaa benden daha büyük övgü yapmışsın altında kalamam.
@Çiğdem- sadece bizim değil insanlığın değil tüm kainatın güzellik idolü... Karanfiller Çiğdem'in eşsizliği karşısında yaprak dökerken... Ceylanlar nasıl olurda Çiğdem'in gözleri bizimkinden güzel olur diye isyan ederken... Sen sadece "biz" nasıl dersin bu güzelliğe?
Avatarıma bak istersen, kas var mı yok mu diye.Diğer üçlünün kası olmadığı için kıskanabilirler ama benim kıskanmaya ihtiyacım yok kardeşimi aksine benim seviyeme gelirse sevinirim bile @mrt-06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?