Tövbe tövbe nereden bulduysa onuKendisi yaptı tabi ki bacım,seni sinirlendirmek için
Yok be erkek oTövbe tövbe nereden bulduysa onuBir de o haklı çıkıyormuş
@mrt-06 İle aramı bozacak şeytan gibi Ramazanda milletin aklına giriyorYok be erkek o
Haklı çıkmaz korkma
Dün gece de Burak Deniz'in çıplak fotolarını yollayıp günaha soktu beni sahurda
Aaa şeytana kanmayacan bahane değil Allah seni çarparDün gece de Burak Deniz'in çıplak fotolarını yollayıp günaha soktu beni sahurda
Kandım valla,tekrar tekrar baktım o resimlereAaa şeytana kanmayacan bahane değil Allah seni çarpar
aaa parlaklarım için 100 değil 1000 gün bile tutarım100 Gün daha oruc tutacan anca affedilirsin
Ozaman artık gündüzleri yemek yok ölene kadaraaa parlaklarım için 100 değil 1000 gün bile tutarım
Güneş görünce direk o geldi aklıma ben erkek oalrak biliyorum @Harunnn60 @serhatt da öyle biliyor bir @xemrexxx bir ecünnü çıkarmış ona güvenilmez ayoll şeytan gibi aklına girmesinBen anlayacağımı anladım.
Parlak orucuna yatıyorum artık hakkınızı helal edinOzaman artık gündüzleri yemek yok ölene kadar
@mrt-06 çiğim artık çiğdemle konuşma benceGüneş görünce direk o geldi aklıma ben erkek oalrak biliyorum @Harunnn60 @serhatt da öyle biliyor bir @xemrexxx bir ecünnü çıkarmış ona güvenilmez ayoll şeytan gibi aklına girmesin
Aslında itiraf etmek gerekirse benim de aklıma gelmişti bu hatta senin paylaşacağını tahmin etmiştim.Güneş görünce direk o geldi aklıma ben erkek oalrak biliyorum @Harunnn60 @serhatt da öyle biliyor bir @xemrexxx bir ecünnü çıkarmış ona güvenilmez ayoll şeytan gibi aklına girmesin
Aslında itiraf etmek gerekirse benim de aklıma gelmişti bu hatta senin paylaşacağını tahmin etmiştim.
@serhatt Sen gelmeden erkek diye bana katılıyordu şimdi ne diyor bunlar hep oyun ayoll büyük resmi sen görürsün cnm işin o@mrt-06 çiğim artık çiğdemle konuşma bence
Fırsatını bulmuşken yapiyim dedimAaa başka mağzemeden yürü ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?