Inherent Vice'tan İlk Görsel Paylaşıldı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

There Will Be Blond, Magnolia, Capote gibi başarılı filmlerde imzası bulunan Paul Thomas Anderson'ın büyük merakla beklenen son filmi Inherent Vice'tan ilk görsel internet ortamına düştü.

Oyuncu kadrosunda Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Reese Witherspoon, Benicio Del Toro ve Owen Wilson gibi ünlü isimleri barındıran film 70'lerin Los Angeles'ında geçecek. Joaquin Phoenix ise bir dedektifi canlandıracak.

Filmin vizyon tarihi 12 Aralık olarak belirlendi.

İşte filmden yayınlanan ilk görsel:

Fotoğrafın üzerinde konuşulacak fazla bir şey yok gibi ama Joaquin Phoenix üç yıl üst üste iddialı üç ödül filmiyle adından söz ettirmeye devam edecek. Son iki filmdeki karakterlerinden yine epey farklı gözüküyor.

Film ve Joaquin Phoenix kesin Oscar'a aday olacak.Beklentim de yüksek bu filmden.

Yeni bir fotoğraf paylaşıldı. @OzaN @Danger UA!
Bu arada filmin vizyon tarihi 9 Ocak olacakmış.

Fragman bekliyoruz artık.

Tam da bugün Walk the Line izlemişken bu ikiliyi tekrar görmek güzel oldu.
Yalnız Reese Witherspoon'a ne yapmış Paul Thomas Anderson.
Aynen. Tanıyamadım kadını.

Aynen. Tanıyamadım kadını.
Çifte adaylık kazanır mı dersin Wild'daki halinden çok farklı gözüküyor. Paul Thomas Anderson'un bir önceki filmi The Master'da üç oyuncu birden aday olmuştu. Yardımcı kadın oyuncu dalında boşluk varken araya sızabilir.
Sahi ben en iyisi yardımcı kadın tahmin konusunu da açayım bu gece, Toronto biteli ay olacak.

Bence düşük bir ihtimal gibi. Eğer çok iyi bir performansı yoksa. Geçen yıl da Tom Hanks'e diyorduk iki adaylık alır mı diye adam aday olamadı.

Aç aç da daha yorum yapmadım ben daha oyunculara.
İyice birikecek.
Ne çok üzgün smileyi oldu ya.

Düşük ihtimal, adı geçmiyor zaten ama kimse filmle ilgili bir şey bilmiyor ki. İlk gelen fotolarda yer alması acaba iyi bir rolü var mı diye düşündürdü.

Tom Hanks'in son dakikada kaçan adaylığı üzmüştü geçen yıl.
Ama Reese Witherspoon'un en azından Wild ile adaylığı cepte gibi. İki dalda birden aday olup sıfır çekmeye bence bu sene yakın olan kişi Jessica Chastain ama bakalım. Belki ikide iki yapmayı başarır.

Neyse daha fazla üzmeyim seni, yarına kalsın konu.