IMDb'ye Göre En İyi Dizi Artık "Breaking Bad"

the walking dead puanları yüksekti , neden bir anda düşmüş bu kadar , ilk 11 de bile yok :T
acaba 2.sezondan dolayı mı ?
Uzun zamandır 8.7 puanda. Şimdi baktım ilk sezonda 9.4 puanı bile görmüş ve en üstlerdeymiş. Fakat bu ilk sezon puanıydı. İlk sezon gerçekten efsaneydi ama sonrasında doğal olarak o tempoyu koruyamadılar ve puanlar düşmeye başladı. :(

Helal olsun hakediyor Avrupa,ö'da ama benim görüşüme göre hiçbir dizi Vadi'yi geçemez.Breaking Bad'i bende izlemeyi düşünüyorum ama tekrarları olursa ve başa sararsa

Uzun zamandır 8.7 puanda. Şimdi baktım ilk sezonda 9.4 puanı bile görmüş ve en üstlerdeymiş. Fakat bu ilk sezon puanıydı. İlk sezon gerçekten efsaneydi ama sonrasında doğal olarak o tempoyu koruyamadılar ve puanlar düşmeye başladı. :(
teşekkürler bilgileriniz için
evt ilk sezon efsaneydi ama masrafıda efsaneydi 🙂
duyduğuma göre 1.sezon çok pahalıymış , yoğun ilgi görünce diziyi devam ettirme kararı almışlar
kanalda bu kadar bütçesi olmadığı için dizi bütçesini azaltmış
bu yüzden 2.sezon hep çiftlikte dolaştılar :T

Son düzenleme:
Bugün itibariyle Breaking Bad, finalinin birinci hafta dönümünde Planet Earth'ı da geride bırakarak listenin zirvesine yerleşti.

@legolas9900 @HeisenBerg @cevaa @Forumdash @yatutarsa @BesaleT @destere

CaptureBB.JPG

Ekli dosyalar

• CaptureBB.JPG
    CaptureBB.JPG
    101.5 KB · Hit: 254
cryan cranston un geçen sene vadiye geleceği söyleniyodu fos çıktı bence kesinlikle gelmeli adamın karizması var zaten al pacino ile birlikte finalde kesinlikle getirmeliler musluğu sonuna kadar açsınlar ama getirsinler :d
bu arada yabancı dizi film hiç izlemedim ama izlersen prison breaktan sonraki dizi breaking bad olur sırf ozan için izlicem bu kadar şişirdi bakalım nasılmış :D

cryan cranston un geçen sene vadiye geleceği söyleniyodu fos çıktı bence kesinlikle gelmeli adamın karizması var zaten al pacino ile birlikte finalde kesinlikle getirmeliler musluğu sonuna kadar açsınlar ama getirsinler :D
bu arada yabancı dizi film hiç izlemedim ama izlersen prison breaktan sonraki dizi breaking bad olur sırf ozan için izlicem bu kadar şişirdi bakalım nasılmış :D
Beğenmezsin şimdiden söyliyim. :D KVP gibi aksiyon dizisi değil nadir aksiyon oluyor daha çok insan psikolojisi falan. :D

Helal Breaking Bad'e. :D

cryan cranston un geçen sene vadiye geleceği söyleniyodu fos çıktı bence kesinlikle gelmeli adamın karizması var zaten al pacino ile birlikte finalde kesinlikle getirmeliler musluğu sonuna kadar açsınlar ama getirsinler :D
Senin gibi dizileri çok seven biri bence yabancı dizilerle de tanışmalı artık. :D Prison Break da çok iyidir, eğer ben yabancı dizi sevmem diye kendini şartlamazsan ikisinin de hayranı olursun. Üniversiteye kadar ben de hiç yabancı dizi izlememiştim sevmem falan diyordum ama durum öyle değilmiş. :D

Cosmos'u izledin mi @OzaN?
Yok izlemedim, belgeseller hep geriye atılıyor. İzlemem de herhalde çok uzun süre. :)

The Wire 9.4 olmuş. :D

Breaking Bad'i geçerse Game of Thrones geçer şu devirde. :)
Öyle gözüküyor başka aday yok belgesel falan çıkmazsa aradan. Game of Thrones'un da geçmesi çok kolay değil çünkü diziler genelde düşüş trendine girerler sezon ilerledikçe ama tabii belli de olmaz. :)

Senin gibi dizileri çok seven biri bence yabancı dizilerle de tanışmalı artık. :D Prison Break da çok iyidir, eğer ben yabancı dizi sevmem diye kendini şartlamazsan ikisinin de hayranı olursun. Üniversiteye kadar ben de hiç yabancı dizi izlememiştim sevmem falan diyordum ama durum öyle değilmiş. :D

Yok izlemedim, belgeseller hep geriye atılıyor. İzlemem de herhalde çok uzun süre. :)

Öyle gözüküyor başka aday yok belgesel falan çıkmazsa aradan. Game of Thrones'un da geçmesi çok kolay değil çünkü diziler genelde düşüş trendine girerler sezon ilerledikçe ama tabii belli de olmaz. :)
izlerim yakın zamanda prison break ve breaking bad ile başlayacam ama fazla izleyeceğimi sanmıyorum sıkıcı geliyo yabancıların dizileri :d

izlerim yakın zamanda prison break ve breaking bad ile başlayacam ama fazla izleyeceğimi sanmıyorum sıkıcı geliyo yabancıların dizileri :D
takas prison break gerçekten aksiyonlu ve zekice bir dizi. breaking bad beni sarmadı ama asıl senin dizin spartacus ben sana diyim :D ama tahminimce içersindeki çıplak sahnelerden dolayı bir önyargın var. bence ön yargıları boşver otur izleyebileceğin en güzel, en heyecanlı ve yeri geldiğinde de en duygusal olabilen dizilerden birini izle. benden tavsiye :)

takas prison break gerçekten aksiyonlu ve zekice bir dizi. breaking bad beni sarmadı ama asıl senin dizin spartacus ben sana diyim :D ama tahminimce içersindeki çıplak sahnelerden dolayı bir önyargın var. bence ön yargıları boşver otur izleyebileceğin en güzel, en heyecanlı ve yeri geldiğinde de en duygusal olabilen dizilerden birini izle. benden tavsiye :)
spartacus izleyeceğim bir diğer dizi olacak senin bu yorumundan sonra çünkü bi vadici arkadaşım da izleyip çok beğenmişti bana da izle diyodu takmamıştım izlerim belki :d