Formumuzun 5 eylül 2014 yeni ve kısa sürede dikkat çeken üyelerinden @Ice_Cool_23 1.000ler kulübüne girmiştir kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz buda hediyen 😉😉😉
Anılarımı canlandırdın Teşekkür ederim çok beğendimFormumuzun 5 eylül 2014 yeni ve kısa sürede dikkat çeken üyelerinden @Ice_Cool_23 1.000ler kulübüne girmiştir kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz buda hediyen 😉😉😉
Tebrikler.
Bu arada üyenin nick'ini yanlış yazmışsın @Çiğdem- 'cim.
başlıkta yanlışlık olmuş @Ahmad düzelttim tşşk 🙂🙂🙂Anılarımı canlandırdın Teşekkür ederim çok beğendim
Teşekkür ederim modum evet fark ettim bende ama caktırmadımTebrikler.
Bu arada üyenin nick'ini yanlış yazmışsın @Çiğdem- 'cim.
Teşekkür ederim @MelankoliK cimTebrikler @Ice_Cool_23
Teşekkürler @gözlemci dostum bende çok memnunum senle mesajlaşmaktan forumdaki en sevdiklerim arasında yer aldın kısa sürede çok teşekkür ederim zaten 1000 mesajda senle mesajlaşmamızın payı büyük yoksa 1 ayda anca olmuştu 1000 mesaj Tekrardan çok teşekkür ettimTebrik ediyorum seninle olan mesajlarından da memnunum ,her zaman sohbetine açığım
Saol dostum teşekkür ettim seviliyorsunTebrikler. Nice güzel ve ortak mesajlara.
Denk geldim sohbetinizi gördüm Dizinin yorum konusunu canlandırmışsınız Aslında herkes izlediği dizinin yorumlarını sayfasına yapsa daha güzel olur..Tebrik ediyorum seninle olan mesajlarından da memnunum ,her zaman sohbetine açığım
Teşekkürler @ mrt-06 en sevdiğim modlarımdansın seviliyorsunuzTebrik ederim nice mesajlara inşallah.
Sen ve @MelankoliK son zamanlarda çıkıştasınız, umarım çıkışınız daim olur.
Forumda izleyen sayısı az bizim diziyi ondan öyle güzel oldu sanırım bende baya memnunumDenk geldim sohbetinizi gördüm Dizinin yorum konusunu canlandırmışsınız Aslında herkes izlediği dizinin yorumlarını sayfasına yapsa daha güzel olur..
Aynen oranın cnalanmasına sevindim boş çöplük gibi duruyordu ((( en azındna canlandı @Ice_Cool_23 sağolsun 😉 Sende Karagöl yorumlarını canlandırsana )))Denk geldim sohbetinizi gördüm Dizinin yorum konusunu canlandırmışsınız Aslında herkes izlediği dizinin yorumlarını sayfasına yapsa daha güzel olur..