Ice_Cool_23 1.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Formumuzun 5 eylül 2014 yeni ve kısa sürede dikkat çeken üyelerinden @Ice_Cool_23 1.000ler kulübüne girmiştir kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz buda hediyen 😉😉😉
gunahkar-2bolum-fragmani_7892409-3400_1280x720.jpg

Tebrik ediyorum seninle olan mesajlarından da memnunum ,her zaman sohbetine açığım :)

Tebrik ediyorum seninle olan mesajlarından da memnunum ,her zaman sohbetine açığım :)
Teşekkürler @gözlemci dostum bende çok memnunum senle mesajlaşmaktan forumdaki en sevdiklerim arasında yer aldın kısa sürede çok teşekkür ederim zaten 1000 mesajda senle mesajlaşmamızın payı büyük yoksa 1 ayda anca olmuştu 1000 mesaj :D Tekrardan çok teşekkür ettim:)

Tebrikler.:X Nice güzel ve ortak mesajlara.:Z
Saol dostum teşekkür ettim seviliyorsun :D

Tebrik ederim nice mesajlara inşallah. :)

Sen ve @MelankoliK son zamanlarda çıkıştasınız, umarım çıkışınız daim olur. :)

Tebrik ederim nice mesajlara inşallah. :)

Sen ve @MelankoliK son zamanlarda çıkıştasınız, umarım çıkışınız daim olur. :)
Teşekkürler @ mrt-06 en sevdiğim modlarımdansın seviliyorsunuz :)

Denk geldim sohbetinizi gördüm :) Dizinin yorum konusunu canlandırmışsınız :) Aslında herkes izlediği dizinin yorumlarını sayfasına yapsa daha güzel olur..
Forumda izleyen sayısı az bizim diziyi ondan öyle güzel oldu sanırım bende baya memnunum:)

Denk geldim sohbetinizi gördüm :) Dizinin yorum konusunu canlandırmışsınız :) Aslında herkes izlediği dizinin yorumlarını sayfasına yapsa daha güzel olur..
Aynen oranın cnalanmasına sevindim boş çöplük gibi duruyordu ((( en azındna canlandı @Ice_Cool_23 sağolsun 😉 Sende Karagöl yorumlarını canlandırsana )))