Ian McShane, Game of Thrones’un 6. Sezon Kadrosuna Katıldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1438460218.jpg

Ekranların fenomen dizisi Game of Thrones'ta 6. sezon hazırlıkları devam ediyor ve son günlerde dizinin yeni sezonuyla ilgili olarak yeni haberler gelmeye başladı.

İlk haber bir oyuncu transferi haberi...

Şu sıralar Ray Donovan dizisinde Malcolm Finney karakterini canlandıran ve daha önce Deadwood, Kung Fu Panda, Sexy Beast, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, John Wick gibi birçok yapımda karşımıza çıkan Ian McShane, Game of Thrones'un yeni sezon kadrosuna katıldı. Oyuncunun hangi rolü canlandıracağı henüz belli değil ama EW’nin haberine göre kilit bir karakter olacağı söyleniyor.

Diğer bir haber ise Bran Stark ile ilgili. Bilindiği gibi Game of Thrones'ta 5. sezon boyunca yer almayan genç oyuncunun hikayesi oldukça merak ediliyordu. Bran Stark karakterine hayat veren Isaac Hempstead Wright, dizinin 6. sezonuna geri döneceği açıklandı. Ayrıca, 5. sezonu okul yoğunluğundan ötürü henüz izleyemediğini ve Jon Snow'un akıbeti hakkında herhangi bir şey bilmediğini de ekledi.

Game of Thrones'un 6. sezonunun resmi olarak açıklanmamış olsa da 2016 Nisan'da ekrana dönmesi bekleniyor.

beknenilen-oluyor-bran-stark-game-of-thronesun-6-sezonuna-geri-donuyor-trend-dizi-haberleri-253.jpg

Ray Donovan'n 2. bölümünde kendisini sevmemiştim ama 3. bölümde çok iyiydi. Usta bir oyuncu GoT'a katkısı olacaktır. :X

Canlandıracağı karakter hakkında Randyll Tarly ve Victarion Greyjoy tahminleri var. :X

Bran Stark'ı yeniden izleyecek olmamız ise güzel, hikayesi yarım kalmıştı. :X

son teoriye göre bu ikisi ikizmiş diyolla 😱 spoiler değil ama kutucuğa alalım:X @Çiğdem- @BesaleT @cevaa @yatutarsa
Bran Stark bekleniyor :)

Ray Donovan'n 2. bölümünde kendisini sevmemiştim ama 3. bölümde çok iyiydi. Usta bir oyuncu GoT'a katkısı olacaktır. :X

Canlandıracağı karakter hakkında Randyll Tarly ve Victarion Greyjoy tahminleri var. :X

Bir türlü izleyemedim kendisini. Ray Donovan'ın izlemediğim bölümlerini izleyince kafamda fikir oluşabilir hakkında. :):)

Bir türlü izleyemedim kendisini. Ray Donovan'ın izlemediğim bölümlerini izleyince kafamda fikir oluşabilir hakkında. :):)

adamın oyunculuğunu görmek için deadwood izlemeniz şart döktürüyor resmen harika oynuyor muhteşem bir oyuncudur :)

bran karakterini oynayan veledin okul yoğunluğundan 5. sezonu izlemedim demesi çok ilginç ya?? biz dizide oynamadığımız halde her haftayı iple çekiyoruz velet şeyini sallaya sallaya okula gidip gelmiş sezonu izlememiş bahaneye bakın???? :))
umarım @xemrexxx nin hodor u bu veledin üstüne oturur bir dahada kalkmaz :))

tanımıyorumki ben bunları banane ne olduklarından :F:F:F
arrow u bırak bir an önce game of thrones a başla:)) yoksa dünyadan bir haber yaşayacaksın bu gidişle ? :)

Son düzenleme:
adamın oyunculuğunu görmek için deadwood izlemeniz şart döktürüyor resmen harika oynuyor muhteşem bir oyuncudur :)

bran karakterini oynayan veledin okul yoğunluğundan 5. sezonu izlemedim demesi çok ilginç ya?? biz dizide oynamadığımız halde her haftayı iple çekiyoruz velet şeyini sallaya sallaya okula gidip gelmiş sezonu izlememiş bahaneye bakın???? :))

arrow u bırak bir an önce game of thrones a başla:)) yoksa dünyadan bir haber yaşayacaksın bu gidişle ? :)
Benim de Ray Donovan da oyunculuğuna hayran kaldığım doğrudur. :)

Karayip Korsanlarda Blackbeardi oynamis, bir an acaba Captain Barbossa (Geoffrey Rush) mi geliyor diye heyecan yaptim ama degilmis :)

ayoll sen ne istiyorsun benim arrowumdan süpernaturalımdan yaaa en iyi amerikan dizileri bunlar :A:A:A

ayrıca taht oyunlarını izlemiyorum ama kitap serisi var dediğim gibi son 2 kitap falan kaldı okumadığım 9 tan 7.yi bitirdim gibi birşey yanı ben diziyi belkide sizden daha iyi bliyorumdur şuan :F:F:F dizi versiounu beğenemdim malesef kitabı varkende gerek yok gereksiz sahneleri görmüyorum :F:F:F

ayoll sen ne istiyorsun benim arrowumdan süpernaturalımdan yaaa en iyi amerikan dizileri bunlar :A:A:A

ayrıca taht oyunlarını izlemiyorum ama kitap serisi var dediğim gibi son 2 kitap falan kaldı okumadığım 9 tan 7.yi bitirdim gibi birşey yanı ben diziyi belkide sizden daha iyi bliyorumdur şuan :F:F:F dizi versiounu beğenemdim malesef kitabı varkende gerek yok gereksiz sahneleri görmüyorum :F:F:F
kitapla dizi bir olurmu hiç kitapta aksiyonları canlı canlı izleyemiyorsun :) oysa dizide khaalesi nin dünyayı nasıl daha güzel bir yer hale getirişini izleyebiliyoruz :)

kitapla dizi bir olurmu hiç kitapta aksiyonları canlı canlı izleyemiyorsun :) oysa dizide khaalesi nin dünyayı nasıl daha güzel bir yer hale getirişini izleyebiliyoruz :)
ayy ne aksiyonu ayoll dizide şeyden başka birşey yok öyle aksiyon eksik kalsın
:F:F:F

ayy ne aksiyonu ayoll dizide şeyden başka birşey yok öyle aksiyon eksik kalsın
:F:F:F
şey derken öyle kötü kötü bahsetmişsinki olaydan sanki söylenmeyecek bişeymiş gibi? o şey olmasa dünyanın nüfusu şimdi yedi milyar olurmuydu bu kalabalığı o şeylere borçluyuz :)) yoksa hala leylek getirdi hikayesinemi inanıyorsun :))

şey derken öyle kötü kötü bahsetmişsinki olaydan sanki söylenmeyecek bişeymiş gibi? o şey olmasa dünyanın nüfusu şimdi yedi milyar olurmuydu bu kalabalığı o şeylere borçluyuz :)) yoksa hala leylek getirdi hikayesinemi inanıyorsun :))
herr bölüm gözümüze sokmaları gerekmiyor bence kendi izleyicileri bile artık tepki gösteriyorlar konularıda açılmıstı burada :F:F:F

herr bölüm gözümüze sokmaları gerekmiyor bence kendi izleyicileri bile artık tepki gösteriyorlar konularıda açılmıstı burada :F:F:F
kim demiş onu ? külliyen yalan işte nerden uyduruyorsunuz bu dedikoduları :) izleyicileri benim hemde en sadık izleyicilerindenim ve benim gibi bir milyar değerli seyirci daha var.. ve biz böyle aksiyonların bol bol devam etmesini istiyoruz:)

Bran Stark bekleniyor :)

tanımıyorumki ben bunları banane ne olduklarından :F:F:F

Karayip Korsanlarda Blackbeardi oynamis, bir an acaba Captain Barbossa (Geoffrey Rush) mi geliyor diye heyecan yaptim ama degilmis :)

yine @Harunnn60 ile çiğdemin ölülerine fark atarak yılın en çok indirilinei olmuşuz:D fark-ı khaleesi fark-ı margery :bhr:
@BesaleT @cevaa @mrt-06 @sokak sanati
ferwgre.png