18 Kasım 2024 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kızıl Goncalar - 27. Bölüm | NOW

• Uzak Şehir - 2. Bölüm | Kanal D

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - 33. Bölüm | TRT 1

• Kalpazan - 5. Bölüm | Show TV

• 3. Gün - TV'de İlk | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
BBCS'ye Oktay Kaynarca hatrına gelmiştir. Sonuçta eski dostlar

Ozan Akbaba o gerilemeyi bide ARC Filmin Kasaba Dokturu'nda yaptı

Ay Yapımdan korkuyorum. Malum çalıştiğı oyuncuları bin projelerinde oynatmayı severler. :) Uzak Şehir bu senaryo ile giderse Sezon Sonuna kadar gider hatta 2. Sezonu bile görür. :)
İkinci sezon onayını dün itibariyle kesin aldı diyebiliriz. :)

ABC1'i de kaybetmek üzere Kızıl Goncalar :Z
Uzak Şehir gerçekten kaçakçılık işini iyi anlatırsa, dizinin potansiyeli 10'dan aşağısı olmaz. Ya 6-7-8 arası gidip gelecek, ya da 10 reyting'den düşmezler kış aylarında. Bakıcaz :)

Bu sendeki GOLD FİLM sevdası nereden geliyor.

Kızıl Goncalar dizisi düsecek diyen yok ki sadece Uzak Şehir Geçen haftaki yaptığı açılışla özellikle de Totaldeki yaptığı açılışla, totalde zirveye yerleşmesi öngörülen bir durumdu buda gerçekleşti zaten

26 bölümdür Totalde zirvedeydi Kizıl Goncalar, Uzak Şehir kaptı totali bence Burada takdir edilmesi gereken Uzak Şehir kim ne derse desin.

Bide sunu anla Gold Yapım ve yapımları ile uğraşan yok, için rahat olsun
Ya uğraşma kardeş şununla, boşver. GOLD yakında 2-3 saçma dizi yapar yeniden batar. Bu eleman da hayal kırıklığı ile kalır.

İkinci sezon onayını dün itibariyle kesin aldı diyebiliriz. :)
Yavaş ol Hobbit'im, az hele 5-10 bölüm geçsin :D

Yok neden ? Adam denemek istedi mafya rolu (EDHO), sert adam (Anka filmi) rolu haricinde baktı olmadı, ki olmadı dediğimiz dizi 32 bölüm sürdü 😂 Adam yeniden bu rollere döndü.

Ama BBCS kötü giden bir iş iken girmesi etki yaratmadı, o dizinin mayası başından bozuktu. Oktay ağabey birşeyleri yanlış yaptı.

Ama yeniden bu rollerin adamı olduğunu hatırladı, ve böyle döndü çok iyi de döndü. CV'ye TRT dizisi eklemek artık eksi değil artı @ahmetbey kardeşim :)
Acıkçası Kasaba Doktoru da iyi gitti de ben Ozan Akbabayı Doktor rolüne yakiştıramamıştım.

Ozan Akbaba sayesinde tutmayan kızın dizileri tutar oldu :F

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Şu leş dizinin aldığı birinciliğin gözümde hiçbir kıymeti yoktur. Bunu yazmam hiçbir şey değiştirmez biliyorum ama bu devirde bu ülkede böyle sahnelerin açık açık gösterilmesine ve herkesin ağzı açık ayran budalası gibi izlemesine asla tahammülüm yok tüm o reytingler haram zıkkım olsun.

Kızıl Goncalar ilk sezon reytinglerine dönmüş, Kalpazan ve Selahaddin Eyyubi de yükselişe geçmiş. Havaların soğumaya başlaması önemli bir faktör ama ondan bağımsız olarak da herkese dün akşam dizi izleme hevesi yüklenmiş gibi. :A

• Beğendim
Uzak Şehir, rüzgarı devam ettirirse haftaya Total'de 10+ ve ABC1 liderliğini alabilir.

6 bölümde kalkan Güzel Aşklar Diyarı'ndan sonra Kanal D için iyi bir dönüş oldu Pazartesi günü...

Kalpazan, Total dışında 4+ alarak en azından 13 bölümü garantilemiş olabilir çok büyük düşüşler gelmezse birkaç haftaya. Sandık Kokusu'da benzer oranlar alıyor aslında, yurt dışı satışı varsa daha da uzun gidebilir.

Bu sendeki GOLD FİLM sevdası nereden geliyor.

Kızıl Goncalar dizisi düsecek diyen yok ki sadece Uzak Şehir Geçen haftaki yaptığı açılışla özellikle de Totaldeki yaptığı açılışla, totalde zirveye yerleşmesi öngörülen bir durumdu buda gerçekleşti zaten

26 bölümdür Totalde zirvedeydi Kizıl Goncalar, Uzak Şehir kaptı totali bence Burada takdir edilmesi gereken Uzak Şehir kim ne derse desin.

Bide sunu anla Gold Yapım ve yapımları ile uğraşan yok, için rahat olsun
kizik goncalar bu sezon bitiyor zaten aldigi sonuclarda suan ekraninda nowunda en cok izleneni o yuzden suanki durumu kat kat basarili duruyor uzak sehir yakinda belli olur bir gece masalida şah şaha ile baaladi aldigi reytingler ortada

• Beğendim
Şu leş dizinin aldığı birinciliğin gözümde hiçbir kıymeti yoktur. Bunu yazmam hiçbir şey değiştirmez biliyorum ama bu devirde bu ülkede böyle sahnelerin açık açık gösterilmesine ve herkesin ağzı açık ayran budalası gibi izlemesine asla tahammülüm yok tüm o reytingler haram zıkkım olsun.

Kızıl Goncalar ilk sezon reytinglerine dönmüş, Kalpazan ve Selahaddin Eyyubi de yükselişe geçmiş. Havaların soğumaya başlaması önemli bir faktör ama ondan bağımsız olarak da herkese dün akşam dizi izleme hevesi yüklenmiş gibi. :A
Aynen katılıyorum.
Fotoğraf açılmıyor ?

Uzak şehir çok belliydi böyle mi olacağı ama çokta etkilememiş kızılı