Işıl Yücesoy 'Benimle Söyle'ye Konuk Oluyor! | 27 Haziran

Afili Aşk'a bakmadım BTY'yi de 1.bölümden sonra bıraktım bir de Kimse Bilmez varken ben Leke izliyordum onu da m yt de geçen yaz 3 bölüm baktım onu tamamlıyım bari

Afili Aşk'ın ilk 15 - 20 bölümünü bir ara izlemeni tavsiye ederim.
Leke'ye hiç bakmadım ben, tutmadı zaten o.

Kimse Bilmez'de çok iyiydi, izle bence.

Alef güzel miydi bir de Aynen Aynen'i ben seviyordum
Kerem gelince nasıl oldu acaba

8 bölüm sürdü, tadı damağımızda kaldı Alef'in. Güzel bir hikayesi vardı aslında. Eğer üyelik alırsan izle bence.

Uraz'ın yokluğu belli oluyor ama Kerem'de güzel bence.

Afili Aşk'ın ilk 15 - 20 bölümünü bir ara izlemeni tavsiye ederim.
Leke'ye hiç bakmadım ben, tutmadı zaten o.

Kimse Bilmez'de çok iyiydi, izle bence.
Tamam ona bakıyım Leke saçma ama güzeldi hele oradaki f*uhu* organizasyonu yapan kadının manyak kardeşi Yasemin'in parfümünü alıp mal mal kokluyordu Kimse Bilmez'e de bakmaya çalışıyım o zaman orada da bir kahvaltı sahnesi vardı il kbölümün başı onu izledim

Sahnelerine bakayım, eğer beğenirsem bölümlerini de izlerim.

Yo Avluyla ilgisi yok zaten izleyen bir teyze oğlu paylaşıyor öyle ben de m zaten Bizim Hikaye varken Birlan derken dizideki adı Birkandı rabi tabi Birkan

Haaa, o videoyu hiç görmedim. Bir bakayım belki bulurum.
Bizim Hikaye varken hiç bir diziye bakmıyordum, ekran başına kitliyordu.

Haaa, o videoyu hiç görmedim. Bir bakayım belki bulurum.
Bizim Hikaye varken hiç bir diziye bakmıyordum, ekran başına kitliyordu.
Aynen ben de hatta hayatım boyunca bir diziyi o kadar seveceğim aklıma gelmiyordu bir de ilk bölumünü izlediğimde oha ben izlesem bu çocukların isimlerini nasıl ezberlerim diyordum 70 bölüm güzel izledim hem de 2.bölümden ezberledim bir Hikmet'e içim ısınmadı zaten bir de 38 41 arasındaki Kiraz'a

Reactions: Emre Ozansoy

Kiraz, çok saçma bir karakterdi.
Zengin olunca değişti, bir haller oldu.
Geldiği yeri unuttu.

Rahmet ve İsmet'ti benim favori karakterlerim, Hikmet'i de seviyordum ama Esra olayları vardı gıcık olmuştum.

Fikri bile karıştırıyordu çocuklarının adını, biz zar zor ezberledik.