Alef güzel miydi bir de Aynen Aynen'i ben seviyordumAlef için aldım ben, iptal ettim.Aynen ben de Yarım Kalan Aşklar ve film için tekrar alabilirim.
Alef güzel miydi bir de Aynen Aynen'i ben seviyordumAlef için aldım ben, iptal ettim.Aynen ben de Yarım Kalan Aşklar ve film için tekrar alabilirim.
Afili Aşk'a bakmadım BTY'yi de 1.bölümden sonra bıraktım bir de Kimse Bilmez varken ben Leke izliyordum onu da m yt de geçen yaz 3 bölüm baktım onu tamamlıyım bari
Alef güzel miydi bir de Aynen Aynen'i ben seviyordumKerem gelince nasıl oldu acaba
Tamam ona bakıyım Leke saçma ama güzeldi hele oradaki f*uhu* organizasyonu yapan kadının manyak kardeşi Yasemin'in parfümünü alıp mal mal kokluyordu Kimse Bilmez'e de bakmaya çalışıyım o zaman orada da bir kahvaltı sahnesi vardı il kbölümün başı onu izledimAfili Aşk'ın ilk 15 - 20 bölümünü bir ara izlemeni tavsiye ederim.Leke'ye hiç bakmadım ben, tutmadı zaten o.
Kimse Bilmez'de çok iyiydi, izle bence.
İyi onlar başlıyınca alıyım o zaman8 bölüm sürdü, tadı damağımızda kaldı Alef'in. Güzel bir hikayesi vardı aslında. Eğer üyelik alırsan izle bence.
Uraz'ın yokluğu belli oluyor ama Kerem'de güzel bence.
Tamam ona bakıyım Leke saçma ama güzeldi hele oradaki f*uhu* organizasyonu yapan kadının manyak kardeşi Yasemin'in parfümünü alıp mal mal kokluyordu Kimse Bilmez'e de bakmaya çalışıyım o zaman orada da bir kahvaltı sahnesi vardı il kbölümün başı onu izledim
İyi kesinlikle dediysen pişman olmam zaar nedense diziler hakkında ya zevkin güzel ya da tercihlerimiz benzerKesinlikle.
Bak bak da o manyak adam seni sinir eder bir de sözde polisSahnelerine bakayım, eğer beğenirsem bölümlerini de izlerim.
İyi kesinlikle dediysen pişman olmam zaar nedense diziler hakkında ya zevkin güzel ya da tercihlerimiz benzer
Bak bak da o manyak adam seni sinir eder bir de sözde polisben de şey avlu izlerken bir teyze vardı yt da tv yi kıracaktı o gibi hissettim
Olamm olmam ben bir de burada farkettkm ki tüm erkekler asarım keserim değilmiş o yüzden tercihlerimiz de benzer olunca sohbet çok hoş oluyorOrtak dizilerimiz fazla, tercihlerimiz benziyor.Pişman olmazsın bence.
Olamm olmam ben bir de burada farkettkm ki tüm erkekler asarım keserim değilmiş o yüzden tercihlerimiz de benzer olunca sohbet çok hoş oluyor
Yo Avluyla ilgisi yok zaten izleyen bir teyze oğlu paylaşıyor öyle ben de m zaten Bizim Hikaye varken Birlan derken dizideki adı Birkandı rabi tabi BirkanAvlu'yu izlemedim, bahsettiğin kişi hakkında bilgim yok.Birkan'mı polis olan?
Yo Avluyla ilgisi yok zaten izleyen bir teyze oğlu paylaşıyor öyle ben de m zaten Bizim Hikaye varken Birlan derken dizideki adı Birkandı rabi tabi Birkan
Evet ben de bir bakıyorum 3 sayfa olmuş hemen de geçiyor ne konuştuğumuzu anlamadan zevkler yakın olunca konuşacak şey çok oluyor herhaldeEvet, iki üç gündür baya sohbet ediyoruz
Evet ben de bir bakıyorum 3 sayfa olmuş hemen de geçiyor ne konuştuğumuzu anlamadan zevkler yakın olunca konuşacak şey çok oluyor herhalde
Aynen ben de hatta hayatım boyunca bir diziyi o kadar seveceğim aklıma gelmiyordu bir de ilk bölumünü izlediğimde oha ben izlesem bu çocukların isimlerini nasıl ezberlerim diyordum 70 bölüm güzel izledim hem de 2.bölümden ezberledim bir Hikmet'e içim ısınmadı zaten bir de 38 41 arasındaki Kiraz'aHaaa, o videoyu hiç görmedim. Bir bakayım belki bulurum.Bizim Hikaye varken hiç bir diziye bakmıyordum, ekran başına kitliyordu.
Değil mi 4e geçiyoruz sanırım veya sen yazdın çoktan geçtikNe ara 3 sayfa mesaj olmuş, ne konuştuk o kadar? 😱 Evet, zevkler uyunca baya konuşuluyor.
Aynen ben de hatta hayatım boyunca bir diziyi o kadar seveceğim aklıma gelmiyordu bir de ilk bölumünü izlediğimde oha ben izlesem bu çocukların isimlerini nasıl ezberlerim diyordum 70 bölüm güzel izledim hem de 2.bölümden ezberledim bir Hikmet'e içim ısınmadı zaten bir de 38 41 arasındaki Kiraz'a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?