@Forumdash hangisi?30-40 yıl sonra fav10 resmenbastonu vermeyen de @serhatt herhalde o yaşa ka vereceğini vermiş
@Dosi @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE @Sherlock @ozmoturk @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Maskeli Fedai @cookies @dreamy @turkuazz
niye sordun gııı yaşlılık yıllarında hedefin @Forumdash mı 😱 @Sherlock u @serhatt a mı kaptırdın 😱 @MasacRE yi naptın 😱@Forumdash hangisi?![]()
işte söz ettiğim fesatlık tamda buydu @Forumdashniye sordun gııı yaşlılık yıllarında hedefin @Forumdash mı 😱 @Sherlock u @serhatt a mı kaptırdın 😱 @MasacRE yi naptın 😱
@serhatt la mesajlaşanın orucu kabul olmaz kiişte söz ettiğim fesatlık tamda buydu @Forumdash
ay neyse gidip iftarımı açacam birazdan. Şuan senle uğraşamam
✋
niye sordun gııı yaşlılık yıllarında hedefin @Forumdash mı 😱 @Sherlock u @serhatt a mı kaptırdın 😱 @MasacRE yi naptın 😱
Bunun fesatlığıyla 2012 temmuzdan beridir ugraşiyorumişte söz ettiğim fesatlık tamda buydu @Forumdash
ay neyse gidip iftarımı açacam birazdan. Şuan senle uğraşamam
✋
Hayatim simdi video izledim got in bu bölümünde bir düzine ejderha olacakmış sen git mutluca uyuReddedildi.
Jon+Dany=Ejderha Yumurtası mı çıkıyormuş ortayaHayatim simdi video izledim got in bu bölümünde bir düzine ejderha olacakmış sen git mutluca uyu@Dosi de iftarı kazanla yemekle açıyor galiba
![]()
demekki sen ondan tutmuyorsun@serhatt la mesajlaşanın orucu kabul olmaz ki![]()
bir ara benden çekiniyordu, şimdi forumda aktiflikler azalınca banada sarmaya başladıBunun fesatlığıyla 2012 temmuzdan beridir ugraşiyorum![]()
yolumumu gözlüyorsun?Hayatim simdi video izledim got in bu bölümünde bir düzine ejderha olacakmış sen git mutluca uyu@Dosi de iftarı kazanla yemekle açıyor galiba
![]()
Sarıncalı yuvası gibi @xemrexxxdemekki sen ondan tutmuyorsun
bir ara benden çekiniyordu, şimdi forumda aktiflikler azalınca banada sarmaya başladı
yolumumu gözlüyorsun?![]()
Sarıncalı yuvası gibi @xemrexxx![]()
En önemli iki kuklami @Harunnn60 mahsene kapadı napayım .ss yenileri lazımdemekki sen ondan tutmuyorsun
bir ara benden çekiniyordu, şimdi forumda aktiflikler azalınca banada sarmaya başladı![]()
yolumumu gözlüyorsun?![]()
herkesi alıcam elinden kimse kalmayacak yanındaniye sordun gııı yaşlılık yıllarında hedefin @Forumdash mı 😱 @Sherlock u @serhatt a mı kaptırdın 😱 @MasacRE yi naptın 😱
O bastonu senin boğazına sokacam o yüzden vermiyorumdur30-40 yıl sonra fav10 resmenbastonu vermeyen de @serhatt herhalde o yaşa ka vereceğini vermiş
@Dosi @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE @Sherlock @ozmoturk @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Maskeli Fedai @cookies @dreamy @turkuazz
senin de olmuyor o zaman@serhatt la mesajlaşanın orucu kabul olmaz ki![]()