Huzur Sokağı, Hayat Devam Ediyor'a çelme taktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
159
Hayat Devam Edecek mi?

Daha önceden Huzur Sokağı'nın bu sezona damga vurabileceğini yazmıştım. Dizinin çok geniş bir çevre tarafından izleneceğini ve benimsenebileceğini, hatta zaman içinde büyük tartışmalara gebe olacağını belirtmiştim. Bunu yazmak için falcı olmak gerekmiyor aslında. Melzeme belli, toplum belli, bakış açısı da belli olunca bu sonuç aynen yazıldığı gibi okunmuş oluyor.

Atv, diziyi bir cuma günü yayına soktu. Yayınlandığı haftalarda reytinglerini artıra artıra gün birinciliğine yerleşti. Şimdi bir sorun var. Bu saatte ve günde kanalın geçen sezon en fazla izlenme oranlarına sahip dizisi Hayat Devam Ediyor yayınlıyordu. Şimdi bu dizi yerinde Huzur Sokağı var. Peki şimdi ne olacak?

Duyduğum kadarıyla yapım firması diziyi, eski gün ve saatinde yayınlatmak da diretiyormuş. Ama Atv diziyi çarşamba gününe almak istiyormuş. Bundan ötürü dizinin yayınlanması 2 hafta geçikti.

Atv büyük olasılıkla diziyi ya çarşamba günü yayınlayacak yada Cuma PR2'de. Bana göre her iki durumda da Hayat Devam Ediyor dizisi' kan kaybı yaşayacak. Çünkü Çarşamba günü bu diziyi yayınlamak , diziyi ateşlere salıp, yanmadan çıkmasını beklemek demek. Cuma PR2 yayınlaması ise bu başarıyı yakalamış bir dizinin sürgüne gönderilmesi gibi bir şey anlamına geliyor.

Aynı yapım firmasının bir diğer dizisi Benim İçin Üzülme'nin de yayın tarihini de henüz netleştirmedi (Yapım firması kanala kızıp dizilerini kanaldan çekmesinde!...). Ortada olan sağlıklı da bir gün kalmazken, Hayat Devam Ediyor eski gününden ve saatinden olmuşken, birde bu diziye elverişli bir yer bulmak.. çok ama çok zor... Tek çıkar yol 8. bir gün icat etmek.

Pazartesi 20.00 Karadayı
Salı 20.00 Son Yaz, 22.30 Uçurum
Çarşmaba 20.00 Benim İçin Üzülme
Perşembe 20.00 Kurtlar Vadisi Pusu
Cuma 20.00 Hayat Devam Ediyor 22.15 Huzur Sokağı
Cumartesi 20.00 Alev Alev, 22.15 Alemin Kralı
Pazar 20.00 Krem... Budur işte :)

Son düzenleme:
çarşamba olsa pt 2 ye işler güçler fazla etkilemez hde yi çünkü kitleleri tamamen farklı cuma kayıp şehir daha ciddi bi rakip gibi

Cuma pt1'e koymaz hayal görmeyin.Huzur Sokağı harika giderken onu asla bozmaz.Çarşamba yada cuma pt 2.

Pazartesi 20.00 Karadayı
Salı 20.00 Son Yaz, 22.30 Uçurum
Çarşmaba 20.00 Benim İçin Üzülme
Perşembe 20.00 Kurtlar Vadisi Pusu
Cuma 20.00 Hayat Devam Ediyor 22.15 Huzur Sokağı
Cumartesi 20.00 Alev Alev, 22.15 Alemin Kralı
Pazar 20.00 Krem... Budur işte :)

+1 aynen bu sekilde olur bence de..

HDE dizisi zaten gecen sezonun sonlarina dogru 3-4 Reytinge kadar düsmüstü o yüzden Atv simdi 7 Reyting alip zirvenin sahibi olan Huzur Sokagi adli diziyi riske etmek istemiyor buda gayet dogal. Bence HDE Carsamba yayinlanacaktir ve yeterli oranlari alamayip en gec 5-6 Bölüm icinde final yapacaktir.

Bencede huzur pt1 de olması lazım,diziyi tehlikeye atmamalı !