Evet derdimSordum sana KV'ye de 'aman gelecek sene düşse de batsa da dibi görse de kurtulsak' der miydin 😂😂😂
Evet derdimSordum sana KV'ye de 'aman gelecek sene düşse de batsa da dibi görse de kurtulsak' der miydin 😂😂😂
İşte sana bütün küfürleri yolluyorum hacı 😂😂😂Evet derdim
Çok tehlikeli bir yerde bitti dizi kestiremiyorum ama Halil İbrahim'in görev mevzusu Total'in ilgisini muhakkak çeker, bakalım iyi bir senaryo şart güzel Türkçe'nin büyük yazarından.Az kaldı hacı, NOW'da 2. Sezon'da istihbarat dizisi tutturunca 5 reyting alırsak, ki fazlası gelir, o zaman da 3. sezon da biter der 😂
Güzel Türkçe'nin büyük yazarı Raci Şaşmaz'dır. Bahadır onlardan 2.siÇok tehlikeli bir yerde bitti dizi kestiremiyorum ama Halil İbrahim'in görev mevzusu Total'in ilgisini muhakkak çeker, bakalım iyi bir senaryo şart güzel Türkçe'nin büyük yazarından.
Raci Şaşmaz bizim dizide olsa böyle sahneler izlemezdik, emin ol.Güzel Türkçe'nin büyük yazarı Raci Şaşmaz'dır. Bahadır onlardan 2.si
Yüzbaşı H.İbrahim Karasu
Raci'nin da Allah cezasını verdi yeter artık 😂Raci Şaşmaz bizim dizide olsa böyle sahneler izlemezdik, emin ol.
Oğuz'un üstü olduğunu düşünmüyorum ama bakalım, paket sahnesi cidden sağlamdı ya. Hem müzik hem çekim, tekrar tekrar izlemelik.
aynen yapması gerekenler şunlar benceRaci'nin da Allah cezasını verdi yeter artık 😂
Şu an bu dizi nasıl bitebilir ? Bahadır yine aşk dolu sahneler yazıp, aksiyon tarafını tatmin etmezse bak o zaman tehlike çanları çalar neden ? Aşkı da berbat etti
Sen EDHO izlemediğin için bilmezsin, Alparslan karakteri istihbarat tarafında idi, belli ki EDHO Alparslan burada Halil olmuş. Bu diziyi istediği şekilde yazarsa, dizinin önünde kimse duramaz netim @ömer karataş iyi bilir ne demek istediğimi, ki öyle olacak (bana göre)
Oooo çok ileri gittin 😂 Halo'yu bende ölü gösterirdim yeni göreve başlatırdımaynen yapması gerekenler şunlar bence
didem dış istihbarat'ın sızdırdığı hain ajan çıkar
şota önceden halil ibrahim'e de söylemiş çıkar tamer'in yaşadığını ona göre plan yapmış çıkar yelek giyer vurulma gerçeksede öldü süsü verir kısa süre kendisine
boşanma olmamıştır diğerleri öyle sanmalarını istemişlerdir dost düşman herkes
ve tabi ki de kurtoğlu gelmeli
böyle olursa kvp polat'ın maskeli fedaiken yaptıkları gibi halil ibrahim yeni biri ile operasyonlar yapsın bence doğal olarak ölü bilindiği içinOooo çok ileri gittin 😂 Halo'yu bende ölü gösterirdim yeni göreve başlatırdım
Aşksız dizi olmaz, olamaz ama BÖ izleyicinin benimsediği çiftin arasını açıyor entrikalarla, ucuz hareketler bunlar. Yeni sezonda toparlayacağını düşünüyorum umarım yanılmam.Raci'nin da Allah cezasını verdi yeter artık 😂
Şu an bu dizi nasıl bitebilir ? Bahadır yine aşk dolu sahneler yazıp, aksiyon tarafını tatmin etmezse bak o zaman tehlike çanları çalar neden ? Aşkı da berbat etti
Sen EDHO izlemediğin için bilmezsin, Alparslan karakteri istihbarat tarafında idi, belli ki EDHO Alparslan burada Halil olmuş. Bu diziyi istediği şekilde yazarsa, dizinin önünde kimse duramaz netim @ömer karataş iyi bilir ne demek istediğimi, ki öyle olacak (bana göre)
Düşünme direk um bence 😂Aşksız dizi olmaz, olamaz ama BÖ izleyicinin benimsediği çiftin arasını açıyor entrikalarla, ucuz hareketler bunlar. Yeni sezonda toparlayacağını düşünüyorum umarım yanılmam.
Halil İbrahim tarafını cidden iyi yazarsa Total tarafında önünde kimse duramaz dizinin.