Dilberi yok etme adına, tüm kadroyu yok ettik. Nasıl ama. 😅😅Aaa ne bu final mi?
Dilberi yok etme adına, tüm kadroyu yok ettik. Nasıl ama. 😅😅Aaa ne bu final mi?
Nice hamle.Dilberi yok etme adına, tüm kadroyu yok ettik. Nasıl ama. 😅😅
Ayşe'nin başına demek istedin herhalde?Darısı D*mla'nın başına
Metreslere ölümAyşe'nin başına demek istedin herhalde?
Hayatımda bir sürü gıcık dizi karakteri gördüm ama bunun kadarını görmedim. Kendini bir şey zannetmesin bir yana her olayın içinden çıkıyor. Buraya kadar iyi bile geldi, bir an önce ölmeli.Metreslere ölüm
Son Yaz gibi hikaye ve kadrosu değişecek (öyle duruyor) ama yine de kitlesini koruyup bir şekilde yoluna devam eder, Bahadır Özdener bu kadar kıyımı iddialı bir şey düşünmese yapmazdı.yeni sezonda biraz güçlü iş gelirse hudutsuz erken finale doğru yol alır.
Aldığı reyting 5 zaten forumda çok yere göğe sığdıramıyorlarYeni sezonda biraz güçlü iş gelirse Hudutsuz erken finale doğru yol alır.
Ayşe dizinin başından beri Leto'ların evinden Asiye'ye laf taşıyan ve ortalığı karıştıran bir karakterdi. O yüzden aksi bir durum yok bence.ayse / fikret konusun da
ben aksine farkli dusunuyorum. bunu da diger baslikta gecmiste deginmistim. takip edenler hatirlar.
yazim olarak damla girisine yakin veya girdigi bolum den itibaren >>>>ayse'yi farkli yazmaya basladilar. izleyici saf degil.
iyi seyirler dilerim.
goreceli olsa da , uzulerek soylemeliyim ki - oldukca duz bir yorum olmus.Ayşe dizinin başından beri Leto'ların evinden Asiye'ye laf taşıyan ve ortalığı karıştıran bir karakterdi. O yüzden aksi bir durum yok bence.
İzlemiyorsun biliyorum ancak son 3 bölümde Ayşe'nin yaptıklarını görsen yani tiksinirsin. Resmen ölüme koşuyor. Sanada iyi seyirler.goreceli olsa da , uzulerek soylemeliyim ki - oldukca duz bir yorum olmus.
onceki mesajim da yazacaktim , simdi yazayim madem boyle bir yanit geldi.
evli ve cocuklu bir aile orta da var. oyle ya da boyle...
netice olarak :
yuva yikmak yazilimi nerden baksan elde kalir bir durum.
dizinin youtube yorumlarinda da bu noktaya vurgu yapan bol yorum elestiri mevcut.
damla resmen yuva yikmis bir gorunum de. uzerine gidip kadinin evine yerlesiyor. evet aynen yaa laf tasimasi ayse ve cocuklarinin boyle bir durumu hak ediyor.
aynen aynen.
buna sadece shipleme bakisin da olanlar inanir.
gerisi lafi guzah .
her neyse yahu, velhasil -ayse/fikret ozelinde albenili gelmedi bu etik olmayan degisim.
ilk bolumler ve yilmaz marten,komutan'in girdigi/oldugu sahneler keyif aldigim sahneler oldu. diziyi biraktim ancak bunu da belirtmem gerekir.
bu arada iyi seyirler izleyen forumdaslara .
ist tasinisi sonrasi bold aksiyona gecerler tahminim...yeni sezonda biraz güçlü iş gelirse hudutsuz erken finale doğru yol alır.
2. Fragman nasıl olcak Allah bilirBir umut rüya yada hayaldir diye bekliyordum Levent'in ölümünü ama gerçekmiş.