'Hudutsuz Sevda' Sezon Finali Yapıyor ! | NOW

Alemdar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,312
Puanı
610
IMG_4399.webp

Medyapım ve Bahadır Özdener imzalı, NOW'un perşembe akşamlarının zirvedeki dizisi 'Hudutsuz Sevda' sezon finali yapıyor.

Bu hafta 60. bölümüyle ekranlara gelen dizi, 63. bölümüyle sezonu kapatıyor.

Dizi yeni sezonda, yeni konseptiyle, yeni oyuncularla ekran yolcuğuna devam edecek.

'Hudutsuz Sevda' yeni bölümleriyle her perşembe, sezon finaliyle 8 Mayıs Perşembe akşamı NOW'da !

Kaynak : Dizi Dünyası (X)

Ne aksiyon oldu ki sadece 3 bölüm de sezon finali oluyor. Bomboş bir sezon geçti. Hangi olayı kim neden yaptı belli değil. Şaka gibi birde mayıs girer girmez Sezon Finali yapıyorlar. Çok yoruldunuz paşalarım ya. (Hem oyuncu tayfası için hem senarist tayfa için.)

Ne aksiyon oldu ki sadece 3 bölüm de sezon finali oluyor. Bomboş bir sezon geçti. Hangi olayı kim neden yaptı belli değil. Şaka gibi birde mayıs girer girmez Sezon Finali yapıyorlar. Çok yoruldunuz paşalarım ya. (Hem oyuncu tayfası için hem senarist tayfa için.)
Verilen araları da saymıyorum aga. Neymiş reklam düşmüşmüş 15 ya da 22 Mayıs'ta bitir bari ... 3. Sezon'a planlanan hikaye 2'de uygulamaya geçmeliydi. 3. Sezon'da hikaye toparlanmalı.

Verilen araları da saymıyorum aga. Neymiş reklam düşmüşmüş 15 ya da 22 Mayıs'ta bitir bari ... 3. Sezon'a planlanan hikaye 2'de uygulamaya geçmeliydi. 3. Sezon'da hikaye toparlanmalı.
3. Sezon eminim çok daha güzel, çok aksiyon dolu olacak. Hatta 3. Sezonda'da 6 ve üstü alırsa 4. Sezon da olur. :D

Ben izlemem önümüzdeki sezonu. 63 son. O da belli kişiler hatrına. Kurtlar Vadisini geçti boş boş tatil vermelerde. Size gelecek sezon iyi seyirler.

3. Sezon eminim çok daha güzel, çok aksiyon dolu olacak. Hatta 3. Sezonda'da 6 ve üstü alırsa 4. Sezon da olur. :D
Bir yerden sonra Yeraltı'yı yapmak lazım ama NOW'da olmaz o, o yüzden son sezon olur gelecek sezon bence.

@Emre Ozansoy daha iyi bilir Yeraltı konusunu

Ben izlemem önümüzdeki sezonu. 63 son. O da belli kişiler hatrına. Kurtlar Vadisini geçti boş boş tatil vermelerde. Size gelecek sezon iyi seyirler.
Bu sezon 29 bölüm çekilmiş olacak cidden şaka gibi, 29 bölüm'de sadece 8-9'u iyi sayılırdı. Ben izlerim, sen bırakıyorsan eğer aksiyon olduğunda çağırırım seni :) Ayrıca Kurtlar Vadisi ara verince 14-15 reytingle verip dönerdi, bunlar 6 reytingin nesine güveniyorlar ya...

Ne reytingi çok iyi ne de aşırı maliyetli bir yapım, utanmasalar Nisan'da final yapacaklarmış :A

Bu alana bir cevap yazın...