Bana zevksiz diyene de bak.AĞHHHHH zevksiz gardaşım benim 😂
https://twitter.com/x/status/1762076389925077085
Bana zevksiz diyene de bak.AĞHHHHH zevksiz gardaşım benim 😂
Asiye özlemim arttı
Gel ilk 15 bölümü izleyelim tekrardan.Asiye özlemim arttı
Gel senle EDHO'ya başlayalım ciddiyim bak. Sen seversin ne o öyle yok 200'de başlicaktım cart curt.Gel ilk 15 bölümü izleyelim tekrardan.
Evde olduğum günler izleme planım var ama daha başlayamadım bir türlü.Gel senle EDHO'ya başlayalım ciddiyim bak. Sen seversin ne o öyle yok 200'de başlicaktım cart curt.
Öz hakiki B.O ve R.Ş kalemi izle
Tamam ciddiyim bir tarih koyalım, izleyelim. Yeter Kurtlar Vadisi nereye kadar 😂Evde olduğum günler izleme planım var ama daha başlayamadım bir türlü.
Bakalım, kısmet.Tamam ciddiyim bir tarih koyalım, izleyelim. Yeter Kurtlar Vadisi nereye kadar 😂
Deli Yürek'e 47. Bölüm'e kadar geldim ben 😂Bakalım, kısmet.EDHO yerine Deli Yürek'te izleyebiliriz, her ne kadar saçma bir son ile bitirilmiş olsa da severiz kendisini.
Ne ara başladın da izledin o kadar? 😱Deli Yürek'e 47. Bölüm'e kadar geldim ben 😂
İşte başladım, bıraktım Ramazan Bayramı'nda 😂 47 bölümü 1 haftada izledimNe ara başladın da izledin o kadar? 😱
Seviyorum da kısmen zevksizsinDoğru söyle artık seviyon beni
Bak ramak kaldı zevkliye doğru gidiyorum 😂Seviyorum da kısmen zevksizsin
Evet şaşırtıcıBak ramak kaldı zevkliye doğru gidiyorum 😂
Geçme namert köprüsünden ko aparsın sel seni, yatma çakal yatağına ko yesin aslan seni 😂Evet şaşırtıcı
Ne diyon sen beeGeçme namert köprüsünden ko aparsın sel seni, yatma çakal yatağına ko yesin aslan seni 😂
Seni yerim dikkat et 😂 SENSİN ZEVKSİZ BE 😂Ne diyon sen bee
Adam bir ziyaretiyle tüm ekibi toplamış, geri dönse kim bilir neler olur.Gelmesin be gelmesin rüya olarak da 😂
Cansın'ı kendime istiyorumAdam bir ziyaretiyle tüm ekibi toplamış, geri dönse kim bilir neler olur.
Ekli dosyayı görüntüle 127033
Bende Edanur şansından istiyorum.Cansın'ı kendime istiyorum
Üffff 😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?