cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,912
- Puanı
- 1,060
@Alemdar Kemal, kızını hamile sandı. Pes.Ayşede olan mal mülk, dünyanın herhangi birinde olmayabilir. 😂
@Alemdar Kemal, kızını hamile sandı. Pes.Ayşede olan mal mülk, dünyanın herhangi birinde olmayabilir. 😂
Sen gerçekten inandın mı onların çocuk yapacağına?@Emre Ozansoy Agam şaşırdım, Medyapım şaşırtmaçlı fragman sunmuş bize 😂 Keşke aksiyona da böyle şaşırtmaçlı fragmanlar verseydiniz 😂
Esma'yı Sultanlık makamına getirebilirsek her şeyi yapabiliriz. 😁Sen gerçekten inandın mı onların çocuk yapacağına?Halil İbrahim 2 kere aynı hatayı yaparsa PES.
![]()
Esma'm Fikret ile olacak. Çok yakışıyorlar.Esma'yı Sultanlık makamına getirebilirsek her şeyi yapabiliriz. 😁
Esmam herkesle yakışıyor. Su gibi. Tam sultanlığa layık. ❤️🥰Esma'm Fikret ile olacak. Çok yakışıyorlar.![]()
Fikret sonunda doğru kişiyi buldu.Esmam herkesle yakışıyor. Su gibi. Tam sultanlığa layık. ❤️🥰
Son Yaz'ımda da çok iyiydi. Ah çok özlendi o dizimizde.Kadının başka bir aurası var. Başka bir dizisi falan var mı acaba Esmanın? Varsa büyük kaçırmışım demektir. 😒🫠
SU GİBİ DEDİĞİN GİBİ MAŞALLAHEsmam herkesle yakışıyor. Su gibi. Tam sultanlığa layık. ❤️🥰
Biz böyle diyoruz da Zeynep bölümde el yükseltiyor. Niye en güzel seçildi görmüş olduk. 😍🥰❤️SU GİBİ DEDİĞİN GİBİ MAŞALLAH
Çok güzel Zeynep'imiz. Nazar değmesin.Biz böyle diyoruz da Zeynep bölümde el yükseltiyor. Niye en güzel seçildi görmüş olduk. 😍🥰❤️
Kar kış kıyamette cıbır cıbır gezdiriyorlar inşallah hastalanmazlar. 😅😅😁😁Çok güzel Zeynep'imiz. Nazar değmesin.![]()
Ahahahahaa yeni fragman güzeldi ama sonrası boş olucak 😂Perşembe günleri artık Hz. Yusuf tekrarı açar izlerim Kanal 7'de. Sıkıldım@Alemdar
HALO'YU BEKLEDİĞİ SAHNE VAY ANAMBiz böyle diyoruz da Zeynep bölümde el yükseltiyor. Niye en güzel seçildi görmüş olduk. 😍🥰❤️
Aynı senaryo ama farklı oyuncular, güzel olan bir şey yok.Ahahahahaa yeni fragman güzeldi ama sonrası boş olucak 😂
Yok Beşir'in söylediği replikler iyidi umut vaad eden ama diziyi bildiğimiz için biz umut etmedik 😂Aynı senaryo ama farklı oyuncular, güzel olan bir şey yok.![]()
Cevat'ta izlemiştik bunu.Yok Beşir'in söylediği replikler iyidi umut vaad eden ama diziyi bildiğimiz için biz umut etmedik 😂
Hehh bende tam orasını dedim. Aile var diye bağırdım evde. 😅HALO'YU BEKLEDİĞİ SAHNE VAY ANAM