Kahreden haber geldi. Ceylan geri dön. Ordunun sana ihtiyacı var. Sana Didem'i öldürteceğiz.birsen altuntaş ve kazibe didem'in devam edeceğini söylediler inşallah vazgeçerler bu karardan
Kahreden haber geldi. Ceylan geri dön. Ordunun sana ihtiyacı var. Sana Didem'i öldürteceğiz.birsen altuntaş ve kazibe didem'in devam edeceğini söylediler inşallah vazgeçerler bu karardan
iki oyuncuda buket karaman'ın oyuncusu bence menejer diziden uzaklaştırılmalıKahreden haber geldi. Ceylan geri dön. Ordunun sana ihtiyacı var. Sana Didem'i öldürteceğiz.
orayada buket hanımın oyuncusu girmiş galiba izlemiyorum ama o'da bozulmaz inşallahOzan Akbaba'nın Uzak Şehir'i Bahadır Özdener'im Hudutsuz Sevda'sından soğutacak bu gidişle 😂 @Emre Ozansoy @ömer karataş @Hobbit @ahmetbey @Bully @batuhankaralar
Kim ?orayada buket hanımın oyuncusu girmiş galiba izlemiyorum ama o'da bozulmaz inşallah![]()
![]()
![]()
![]()
tam emin değilim ama ozan akbabanın sevgilisiymiş galiba
Aynen Mine Kılıç ama o kadın yetenekli en azındantam emin değilim ama ozan akbabanın sevgilisiymiş galiba
birini vurup zeynebi saklayabilirler bence çünkü ormanlık yerlerde çekimler olmuş esmada var hattaAynen Mine Kılıç ama o kadın yetenekli en azından
------
Fragmanda Zeynep'in elinde silah var what ?? @Emre Ozansoy @ömer karataş @Hobbit
@Emre Ozansoy bunu beğendi 😂birini vurup zeynebi saklayabilirler bence çünkü ormanlık yerlerde çekimler olmuş esmada var hatta
Gerek yok, izleme. Boşa zaman kaybı haline geldi artık. Pazartesi günleri Uzak Şehir'e göz at, seversin bence.Diziyi son iki bölümdür izlemiyorum. Youtubedan izleyeyim dedim, disneyde gösterime girince full bölüm vermeyi de bırakmışlar. 43. Bölümden devam edeceğim, istediğim doza hala gelmiyorsa dizi benim için biter.
Bakıyorum. Ozan Akbaba Kasaba Doktorundan beri favori oyuncularımdan. Deniz Can Aktaşa sempatikliğimde o diziden zaten.Gerek yok, izleme. Boşa zaman kaybı haline geldi artık. Pazartesi günleri Uzak Şehir'e göz at, seversin bence.
Kika sahneleri aşırı keyifli. Aksiyonu da ayarlarsak tadından yenmeyecek.
Çeviri alabilir miyiz hocam?BÖ bunu yapacak kadar iyi bir senarist değil maalesef.
Sensin kötüBÖ bunu yapacak kadar iyi bir senarist değil maalesef.
Gerçekleri ne zaman göreceksin acaba?Sensin kötü
Çırak yorumumun altına yazdım, 500 bölüm mafya dizisi yazmış adamın (100-150 bölümü Raci'siz yazmasına rağmen) böyle diziler böyle şeyler yazmasını hoş görmüyorum. Kendine bunu layık görebilir ama ben de bu gidişle gideceğimGerçekleri ne zaman göreceksin acaba?![]()