NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Halil, Zeynep, Oğuz, Fikret, Mecnun kalacak gibi....

Arkadaşlar 8 ayrılık olacak dedim : Hakan, Levent, Tuncay bunlara daha Tamer eklenecek etti 4 kalan 4 kim be ??!!!! @Emre Ozansoy @Angelica @Hobbit @ömer karataş
Ben Zeynep'in de kalacağını düşünmemeye başladım bu bölüm sonrası. Çocuk olayını bahane edip uzaklaştığında başına bir olay gelecek ve yeni sezonda olmaz bence. :A

Fikret hariç ne bir Leto (Dursun dahil) kalacak, ne de bir Kulpa. Bahadır Özdener yaktı gemileri.

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş
Ben Zeynep'in de kalacağını düşünmemeye başladım bu bölüm sonrası. Çocuk olayını bahane edip uzaklaştığında başına bir olay gelecek ve yeni sezonda olmaz bence. :A

Fikret hariç ne bir Leto (Dursun dahil) kalacak, ne de bir Kulpa. Bahadır Özdener yaktı gemileri.
AGALAR BAHADIR ÖZDENER HER BİRİNİ EVLAT ACISI YAŞATCAK

RIZVAN : TUNCAY
NESİM : LEVENT

LAN YAVUZ YA DA DAMLA ÖLECEK ! YAVUZ DİKKAT ET

• İlginç
Lann Tamer seni öldürsem mezara gömmem lan, toprağa acırım senin gibi mal birine toprak harcayacağım için. Seni ip ile sallandırıp denize atmalı bir sahne lazım. Lan Asiye ve Asiyeden olma çocuklar insan değilsiniz siz. Boşa nefes israfınız dünya için. (Senaryo icabı oluşturulan dünyadan kasıtlı yazılmıştır.)

• Beğendim
Bu arada, son sahne müzik ile ne kadar iyi olmuş fark ettiniz mi? :bhr: Burak Sevinç'in performansı bir yana müzik ve çekimler de sahneyi bayağı geçirdi. Stoklu ilerleyince sahnelere daha bir özen gösterilir olmuş.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bu arada, son sahne müzik ile ne kadar iyi olmuş fark ettiniz mi? :bhr: Burak Sevinç'in performansı bir yana müzik ve çekimler de sahneyi bayağı geçirdi. Stoklu ilerleyince sahnelere daha bir özen gösterilir olmuş.
Ek olarak, "planın bir parçası mıydım" kısmı kesilmiş. Hafta boyunca tanıtımını yaptıkları kısmı yayınlamamak büyük bir hata. :A

• Aynen
Ek olarak, "planın bir parçası mıydım" kısmı kesilmiş. Hafta boyunca tanıtımını yaptıkları kısmı yayınlamamak büyük bir hata. :A
Ben hâlâ aynı noktadayım. Sezon Finalinde esas yöneten kişinin Zeynep Leto olduğu ortaya çıkacak. Halil İbrahimden ayrılma sebebi de o yüzden. Kimliğini öğrendi o yüzden ayrılıyor. Çocuk yapamama falan bahane. Öğrendiği için ortadan kaybolmayı seçti Zeynep. Herseyin başı ve yöneten kişi Zeynep çıkacak. Sezon Finalinde görüşürüz. Rez alın. Bu mesaja sezon finalinde geri dönücem. :)

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,159
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb