Emre Ozansoy
Moderatör
Miray Daner çıksın Eslem Akar gelsin.Bu dizide başrol değişikliliğine sadece Ozan Akbaba tarzı oyuncuları için okeyim.
Miray Daner çıksın Eslem Akar gelsin.Bu dizide başrol değişikliliğine sadece Ozan Akbaba tarzı oyuncuları için okeyim.
Ne tarafa kusayım ?Miray Daner çıksın Eslem Akar gelsin.
Bütün parlakların diziden çıkmasını isteyen @Carpe Diem 'e Nilsu Berfin Aktaş'a teklif gitmesi şoku
@ömer karataş @Angelica @Emre Ozansoy @batuhankaralar
Nilsu'nun yeni sezon için anlaştığı bir proje var, yalan haber.Bütün parlakların diziden çıkmasını isteyen @Carpe Diem 'e Nilsu Berfin Aktaş'a teklif gitmesi şoku
Belli değilmiş henüz o, imzalar atılmamış 😂 Hayırlısı olsun, sektörde yapımcılar arası haberler çabuk kaçıyor 😂Nilsu'nun yeni sezon için anlaştığı bir proje var, yalan haber.
Şimdi baktım X'e, Mete Alp paylaşmış. Geçen gün patlamıştı kendisi, inanmamak lazım.Belli değilmiş henüz o, imzalar atılmamış 😂 Hayırlısı olsun, sektörde yapımcılar arası haberler çabuk kaçıyor 😂
Mete Alp'ı görürüm ama ondan almadım haberi 😂 Ben senin dediğin o projeyi duydum ama henüz imzalar atılmamış, some money problemsŞimdi baktım X'e, Mete Alp paylaşmış. Geçen gün patlamıştı kendisi, inanmamak lazım.
Bu da demek olur ki dizi yeni sezonda geldiği gibi dizi çöplüğüne geri gidicekBütün parlakların diziden çıkmasını isteyen @Carpe Diem 'e Nilsu Berfin Aktaş'a teklif gitmesi şoku
doğruysa zeynebin akrabası falan olur bence yoksa entrika dizisi olur bu arada projesi yoksa yetkin dikinciler yakışır hudutsuz sevda'ya benceBütün parlakların diziden çıkmasını isteyen @Carpe Diem 'e Nilsu Berfin Aktaş'a teklif gitmesi şoku
Yeni sezonda kanal kapının önüne koyduğunda sana lazım olacak
Araya güzel şeyler sıkıştırıyor Nedime'de farkına
Sezon sonunda bir bomba bekliyordum ama olmadı, yeni sezonda olur umarım.Araya güzel şeyler sıkıştırıyor Nedime'de farkına
Bu saatten sonra olmaz bence agaSezon sonunda bir bomba bekliyordum ama olmadı, yeni sezonda olur umarım.
Yıllardır ailenin içinde olan bir karakter; Zeynep'in süt annesi, Nedime'nin dert ortağı. Ailenin ne kadar pis işleri varsa illa ki birilerini biliyordur, bunlar ile patlatabilirdi ama güzel Türkçe'nin büyük yazarı BÖ, potansiyeli kullanmadı.Bu saatten sonra olmaz bence aga
Yeni sezon hikayesini gelecek hafta hazırlamaya başlicakmış 😂 B.Ö şimdi Paris'te 😂Yıllardır ailenin içinde olan bir karakter; Zeynep'in süt annesi, Nedime'nin dert ortağı. Ailenin ne kadar pis işleri varsa illa ki birilerini biliyordur, bunlar ile patlatabilirdi ama güzel Türkçe'nin büyük yazarı BÖ, potansiyeli kullanmadı.
Zeynep'i Total'in gözü önünde daha nasıl küçük düşürebilirim diye düşünüyordur.Yeni sezon hikayesini gelecek hafta hazırlamaya başlicakmış 😂 B.Ö şimdi Paris'te 😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?