NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Şakşakçıları olduğu sürece ne bu ne de bunun gibiler bitmez, biteceği daha da artar. Birkaç kişiyi peşine takıp buralara geldi. Yanlış hatırlamıyorsam bir yapım şirketi videosuna telif atmıştı ama sonrasında da değişik bir şekilde yine çekmişti videosunu.

2.Fragman geldi...
------

Dizinin tek kusuru: Her gün olmaması. ✌️
------

Şu ve şunun gibiler bitmedi. Neyse ki cuma sabahı çok iyi bir şekilde uyanacak kendisi.

https://twitter.com/x/status/1713583793615847630
Öyle tahmin ediyorum ki sıradaki çekeceği video Hudutsuz Sevda için geliyor. Normalde yarı yarıya katıldığım yerleri oluyor Murat Sonerin görüşleri için. Ama umarım Hudutsuz Sevda videosu için sadece ilk 2 bölümünü izleyip video çekmez. Çünkü dizinin konusu ilk 2 bölüm üzerinden gidiyor. Yani en başta senarist ve yönetmen anlatacağı konuyu açık açık 2 bölüm üstünden gösterdi. Şimdi de başrol karekterlerimiz bir daha böyle bir şey olmasın diye uğraşırken başına gelen olayları anlatacak.

Eğer ki bunları anlamadan çekim yaparsa diziyi gömebileceği bir sürü sahne mevcut malesef. İlk dediğimi yapmayıp, ikinci dediğimi yapacağına adım gibi eminim.

Son düzenleme:
Yapsın, çeksin...Kim tınlar ki vasıfsızı

Reactions: ömer karataş
iş edho'da ki çakırbeyliler-façalılar durumuna dönecek gibi geliyor bence önce düşman aile sonra dost olayı yani ve daha büyük düşmanlar gelecek böylece

Reactions: Alemdar
Yeni bölüm yayınlanmayacak sanırım bu akşam.
@xxAlemdarxx
Acılı ve sancılı bir dönemden geçiyoruz. Herkesin düşüncesi kendine, bizlerde ibadet eden adamlarız, insanlardanız. Lakin, bizim ülke neden başka bir ülke için 1'i anlarım da 3 gün yas tutuyor ?

Acılarını başka şekilde paylaşıyoruz, yardımlar eksik olmuyor ama bunun için, kendi ülkemizdeki "televizyon zevkinden" yaranamicak mıyız ? Biraz anlamsız oldu yani...

Reactions: Emre Ozansoy
bahadır özdener muhafazakar biri ve zamanında kurtlar vadisi filistin filmini yazdı yayınlanmamasını o istememiştir bence dizinin yeni bölümünün gerçi farah'ta yayınlanmadı önceki gün de

bahadır özdener muhafazakar biri ve zamanında kurtlar vadisi filistin filmini yazdı yayınlanmamasını o istememiştir bence dizinin yeni bölümünün gerçi farah'ta yayınlanmadı önceki gün de
Canım biz de öyleyiz ama ne bileyim, dizi yayınlamamak ile ele bişey geçmiyor. Asla onları anlayamayız ki.

Bak Filistin'i tekrar izlicem şimdi

Yeni bölümlerin yayınlanmasını geçtim yerlerine dizi tekrarı yayınlanıyor. Hadi dizi tekrarlarını da geçtim gündüz kuşağı programları rezaletlerine kaldığı yerden devam ediyor.