Hep @Emre Ozansoy un uğursuzluğu benlik problem yok hacı abiii ona sor hesabını.Seni de @Emre Ozansoy u da affetmicem hacı... Lan ikinizde 26 Ekim günü bunu izlemek istediniz yayından kalktı ulan uğursuzlar
Öp fikom öp daha ya öp be
Hep @Emre Ozansoy un uğursuzluğu benlik problem yok hacı abiii ona sor hesabını.Seni de @Emre Ozansoy u da affetmicem hacı... Lan ikinizde 26 Ekim günü bunu izlemek istediniz yayından kalktı ulan uğursuzlar
Öp fikom öp daha ya öp be
Harbiden, böyle bir olay yaşanmıştı.Seni de @Emre Ozansoy u da affetmicem hacı... Lan ikinizde 26 Ekim günü bunu izlemek istediniz yayından kalktı ulan uğursuzlar
#FikDam da aynı şekilde.. 🥰🥰🥰#OğNur gümbür gümbür.
Binbaşı için yükseldim birkaç saattir ama Davut'ta olabilir kurtaracak olan.Halil İbrahim & Oğuz işini de Binbaşı halledecektir.
Tahmin ettiğim şey oldu ve korktuğum başına geldi, tüm aksiyonu bölüm finaline saklamışlar ve bölüm finalindeki tüm olayları da fragmanda izlettirdiler. Şu son 15 dakikada yakalanan tempoyu tüm bölüme yaydıkları zaman her şey çözülecek aslında, bir de fragmanlar çok daha iyi hazırlanmalı.
C*ylan ya vazgeçecek yada Şirinler Köyü ahalisinden birinin sesi ile yapamayacaktır Zeynep'i vurma işini. Osman'ın da yaşayacağını düşünmüyorum, umarım çıkar. Halil İbrahim & Oğuz işini de Binbaşı halledecektir. Rızvan & Fikret olayı da artık tamamen kapanmalı, Fikret geri adım atmayacağına göre Rızvan oğlunu desteklemeli.
Masadan bir bir eksilmeli dostlar.Osman ölmesin ya
Masadan bir bir eksilmeli dostlar.
ölmez gibi geliyor banada 2 ıskaladı 2 isabet ettirdi serkan ölse o iki kurşunda isabet ederdi benceOsman ölmez be
Ya kafasına sıksa üçüncüyü salak yaölmez gibi geliyor bana 2 ıskaladı 2 isabet ettirdi serkan ölse o iki kurşunda isabet ederdi bence
afalladı vurulduğuna emin olunca kaçtı gittiYa kafasına sıksa üçüncüyü salak ya
Bu arada özür dileme sebebi Berna Aruz ve Haydar Şişman'ı unutmasıdır
İhanetin affı olmaz, bir bedeli olurHalil İbrahim'e söyler ve onun tarafına geçer, umarım bu senaryoyu yapmamışlardır. @xxAlemdarxx @ömer karataş @batuhankaralar @Angelica
https://twitter.com/x/status/1774865152287936651
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?