NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Artık Raci beyde kendi adını açık açık yazdırmalı jeneriğe, olmuyor öyle. :A

Aksiyon dolu bir fragman lazım. :bhr:
Raci'nin olduğu diyaloglardan nasıl da belliydi ama 😱

halo net konuşuyor burdan geri dönüş olmaz gibi gerçi edho'da kimler kimler af edildi ama bu ceylan olayı öyle olmaz gibi geliyor yine'de
Bahadır son 2 sezonda kimleri af ettirdi ya kahrübela hatırlatma ömer 😂

Asiye çıkıyormuş diziden. 😱 @xxAlemdarxx
Şimdi gördüm... Ceylan Zeynep'i değil Asiye'yi öldürecek herhalde... Allah kahretsin neler oluyor ? Raci ile Bahadır neler yapıyorsunuz ?

Ulan siz diyosunuz ki Zeynep çıkamaz diziden nasıl çıkamaz be benden iyi mi bileceksiniz Raci ile Bahadır'ı... Yazdıkları 400 bölümlük KV-EDHO parkurunu ezbere bilirim.

BU ADAMLARIN YAZDIĞI HER İŞTE KİMSENİN YERİ GARANTİ DEĞİL !

Şimdi gördüm... Ceylan Zeynep'i değil Asiye'yi öldürecek herhalde... Allah kahretsin neler oluyor ? Raci ile Bahadır neler yapıyorsunuz ?

Ulan siz diyosunuz ki Zeynep çıkamaz diziden nasıl çıkamaz be benden iyi mi bileceksiniz Raci ile Bahadır'ı... Yazdıkları 400 bölümlük KV-EDHO parkurunu ezbere bilirim.

Deniz Can ile Miray'ı alıp başka dizide izleyelim biz o zaman. :bhr:

Deniz Çakır EDHO'dan ayrıldı, dizi çöker dediler. Dizi onsuz bir 100 bölüm daha devam etti, üstelik AB'de 10 reytingi gördüler.
Özgü Namal'sız Kurtlar Vadisi'nin devamı olmaz dediler, Polat'ı yaralayıp mezara götürüp 18 reyting aldılar.

Bu adamlar korkmaz, bu adamlar Raci ile Bahadır, Asiye'nin mezarıyla bile AB grubunu toparlar :A

Deniz Çakır EDHO'dan ayrıldı, dizi çöker dediler. Dizi onsuz bir 100 bölüm daha devam etti, üstelik AB'de 10 reytingi gördüler.
Özgü Namal'sız Kurtlar Vadisi'nin devamı olmaz dediler, Polat'ı yaralayıp mezara götürüp 18 reyting aldılar.

Bu adamlar korkmaz, bu adamlar Raci ile Bahadır, Asiye'nin mezarıyla bile AB grubunu toparlar :A
Ölerek çıkacaktır muhtemelen, ölüm sahnesi iyi yazılırsa efsane olabilir ama ölümü C*ylan'dan olursa da sahne kestane olur. :A

• Aynen
Reactions: ömer karataş

bu gidişle herkes giecek ceylan kalacak gibi :D :D onuda ceylan öldürürse göreve halil ibrahim yerine ceylan devam etsin :D şaka değilse oyuncu başka diziye geçiyordur bence

Demek ki anlaşması 26 bölümlük. Uzatmak istememiş olabilir