Emre Ozansoy
Moderatör
Sezon Finali çok heyecanlı olacakmış. Bakalım neler olacak?Bahadır napıyon be aga... Baskınlı düğün yapıp hem veledi hem dido'yu yollicaktık
Mortingen oldun gibi sana biraz kızgınım. 😒😒Bahadır napıyon be aga... Baskınlı düğün yapıp hem veledi hem dido'yu yollicaktık
Aga kaç spoiler verdik ilk kez mortingen olduk... ama senaryo revizeye gidebilir. Sanırım Oğuz'un çıkışı da revize edilebilirmiş daha belli değil..Mortingen oldun gibi sana biraz kızgınım. 😒😒
Bunu zaten biliyoruz.. Bize didemden haberler getir. Ceylan bile bir yere kadar iyiydi. Diziye hiçbir katkısı olmayan karekter dizide duruyor. Yavuz Letodan(bölüm sayısı) daha fazla dizide kalırsa 3. Sezonu hiç izlemem.Birsen Altuntaş yanıldı, Hudutsuz Sevda 3. Sezon onayını çoktan aldı. Bahadır Özdener Russo karakterini bu sezonu bitirmek için yazdı yeni sezona sarkar mı orasını bilmiyorum. Yeni sezon herkese hayırlı olur umarım@Emre Ozansoy @TenTen @ömer karataş @cokiyitvci @Mr.At ve halen daha takip ediyorsa @Angelica
Birsen Altuntaş yanıldı, Hudutsuz Sevda 3. Sezon onayını çoktan aldı. Bahadır Özdener Russo karakterini bu sezonu bitirmek için yazdı yeni sezona sarkar mı orasını bilmiyorum. Yeni sezon herkese hayırlı olur umarım@Emre Ozansoy @TenTen @ömer karataş @cokiyitvci @Mr.At ve halen daha takip ediyorsa @Angelica
Aga sana dedim senaryo revize oldu, bana Didem ölecek infosu geldi. Önce düğünde ölmesi planlandı sonra nedense başka ölüm senaryosu yazıldı.... netleşince burada yazıcam.Bunu zaten biliyoruz.. Bize didemden haberler getir. Ceylan bile bir yere kadar iyiydi. Diziye hiçbir katkısı olmayan karekter dizide duruyor. Yavuz Letodan(bölüm sayısı) daha fazla dizide kalırsa 3. Sezonu hiç izlemem.
Önceden yazmıştım zaten 3. Sezon olacak diye. Heyecanla bekliyoruz.Birsen Altuntaş yanıldı, Hudutsuz Sevda 3. Sezon onayını çoktan aldı. Bahadır Özdener Russo karakterini bu sezonu bitirmek için yazdı yeni sezona sarkar mı orasını bilmiyorum. Yeni sezon herkese hayırlı olur umarım@Emre Ozansoy @TenTen @ömer karataş @cokiyitvci @Mr.At ve halen daha takip ediyorsa @Angelica
Russo şöyle 5/6 kişi temizlemez ise hiç gelmesin.Aga sana dedim senaryo revize oldu, bana Didem ölecek infosu geldi. Önce düğünde ölmesi planlandı sonra nedense başka ölüm senaryosu yazıldı.... netleşince burada yazıcam.