"How to Get Away With Murder" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,248
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400012724.jpg

ABC'de yeni sezonda yayınlanacak iddialı drama dizilerinden biri de "How to Get Away With Murder"

Perşembe akşamları Grey's Anatomy ve Scandal gibi iki yüksek reytingli dizinin ardından yayınlanacak olan dizide pek çok ünlü isim yer alıyor.

İki Oscar adaylığı bulunan Viola Davis'in başrolünde yer alacağı dizi Grey's Anatomy ve Scandal dizilerinin yapımcılarından çıkma bir iş.

Dizi karizmatik, zeki ve baştan çıkarıcı bir profesör ve onun dört Hukuk öğrencisinin içine girdiği karmaşıklığı konu alıyor.

İşte diziden yayınlanan ilk video:

Dizinin tam fragmanı da yayınlandı:

Son düzenleme:
Ben çok daha karanlık bir dizi bekliyordum ama fragman gençlik dizisi havasında. :)

Reyting olarak sorun yaşamayacağını tahmin ediyorum ama öyle çok da üst düzey bir iş olmayacak gibi. :)

Viola Davis'in bir dizide oynamayı kabul etmesine şaşırdım. Kendisi en gözde siyahi oyunculardan biridir. Daha iki sene önce Oscar'ı kazanmanın kıyısından döndü. :)

Gerçi The Help'teki kankisi Octavia Spencer da Fox'ta diziye başlıyor ya neyse. :):)

4 rkadaş bile değil bunlar daha @Forumdash o ka benzemiyor :(

oyuncuların hepsi tanıdık geliyor bir imdb den bakayım:X

2 carrie dairies,1 harry potter da oynayan buldum diziden nereden tanıdık geldikleri anlaşıldı :) baştaki gözlüklü de gleeden galiba harbiden gençlik dizisi havası olmuş en azından oyuncularla :F @OzaN

katie findlay e çok sevindim carrie de en sevdiğim oyuncuydu :oley:

Son düzenleme:
4 rkadaş bile değil bunlar daha @Forumdash o ka benzemiyor :(

oyuncuların hepsi tanıdık geliyor bir imdb den bakayım:X

2 carrie dairies,1 harry potter da oynayan buldum diziden nereden tanıdık geldikleri anlaşıldı :) baştaki gözlüklü de gleeden galiba harbiden gençlik dizisi havası olmuş en azından oyuncularla :F @OzaN

katie findlay e çok sevindim carrie de en sevdiğim oyuncuydu :oley:
4 arkadaş olarak dememiştim:X Hem gençlik dizisi havasında hem de cinayetler havada uçuşuyor gibi :F Birebir benzemesede andırıyor ve PLL kitlesini özellikle bayanları kendisine çekicektir:X Reyting zamanı görüşürük gerçi:F

4 arkadaş olarak dememiştim:X Hem gençlik dizisi havasında hem de cinayetler havada uçuşuyor gibi :F Birebir benzemesede andırıyor ve PLL kitlesini özellikle bayanları kendisine çekicektir:X Reyting zamanı görüşürük gerçi:F
bir pll olamaz hanna güzelliğini göremedim dizide:(

fragman çok karanlık başroldeki kadın gibi..

bizde diziler neden böyle tanıtılmaz ? mesela orda skandal ve greys anatomy nin yapımcılarından diye reklamı o şekilde yapılıyor tanıtımda bizdeyse diziler yapımcılarıyla yönetmeniyle değil oyuncuların ismiyle ön plana çıkar ..

ben daha şöyle bişey görmedim mesela aşk-ı memnu ve fatmagülün suçu ne dizilerinin yapımcılarından karadayı ekranlarınızda gibi ......?

fragman çok karanlık başroldeki kadın gibi..

bizde diziler neden böyle tanıtılmaz ? mesela orda skandal ve greys anatomy nin yapımcılarından diye reklamı o şekilde yapılıyor tanıtımda bizdeyse diziler yapımcılarıyla yönetmeniyle değil oyuncuların ismiyle ön plana çıkar ..

ben daha şöyle bişey görmedim mesela aşk-ı memnu ve fatmagülün suçu ne dizilerinin yapımcılarından karadayı ekranlarınızda gibi ......?
Bütün piyasa 5-6 kişi etrafında döndüğündendir. :):) Pek bir çekiciliği olmaz. :)

Yalnız "Zengin Kız Fakir Oğlan" başlarken Seksenler'in yapımcısından diye tanıtılmıştı onu hatırlıyorum. :)

Tanıtımı yeni izledim ve muhteşem olmuş. İzlerim ve tutar bu! :oley: Hem akıcı, hem gençlik, hem polisiye. Tam aradığım dizi ciddi ciddi :) Scandal ve Grey's Anathomy'den sonra yayınlanan bir işin zaten ne kadar tutmama şansı olabilir ki? :F Seviyorum seni ABC :F