@destere nin parlak sevgilileri de var izliyor mu acaba kendisi?izle izle kalite gör
(Destere gelmiş ona bulaşayım biraz )
@destere nin parlak sevgilileri de var izliyor mu acaba kendisi?izle izle kalite gör
Güzel dizi amao parlaklar için zaten @xemrexxx hav yu katır dizisini izliyor baskül kadın için izlediğini sanmam
diziniz batsınGüzel dizi ama
diziniz batsın
gel kaliteli dizi gör castle rock dizisine başladık daha taze daha heyecanlı daha fantastik muhteşem bir dizi ona davet ediyorum seni
@xemrexxx 2 Tür kadın seviyor yerli dizi olsun yabancı dizi olsuncastle rock daki molly aynı bu ebatlarda onu izleyince bu baskül aklıma geliyor
Tamam sana güveniyorum. Şimdi indireyim akşam izleyecegim. 😉 bu aralar düzgün bir diziye ihtiyacım var.diziniz batsın
gel kaliteli dizi gör castle rock dizisine başladık daha taze daha heyecanlı daha fantastik muhteşem bir dizi ona davet ediyorum seni
bu dediğim harika gidiyor dört bölüm izledim ilk dört bölümü şahaneydiTamam sana güveniyorum. Şimdi indireyim akşam izleyecegim. 😉 bu aralar düzgün bir diziye ihtiyacım var.
Bates Motel gibi iyi bir dizi (varsa benzeri)arıyorum.
Tamamdır ben de ilk 4 bölümü indirdim zaten merak ettim bu akşam izlerimbu dediğim harika gidiyor dört bölüm izledim ilk dört bölümü şahaneydi
bu mesaja cevap yazsam üç gün sonra cevaplayacaksın sanada yazık banadaTamamdır ben de ilk 4 bölümü indirdim zaten merak ettim bu akşam izlerim
Yok, artık giriyorum foruma. Bak 5 gün sonra cevap verebildim İlk bölümü izledim fena değildi, ama değerlendirme yapmam için 2. bölümü de izlemem lazımbu mesaja cevap yazsam üç gün sonra cevaplayacaksın sanada yazık banada
bişey yazmayayımda senide zahmete sokmayalım
bu sefer geç kalmışsın standart cevap aralığını üç güne ayarlamıştık sarkma olunca hangi diziden bahsettiğini unuttumYok, artık giriyorum foruma. Bak 5 gün sonra cevap verebildim İlk bölümü izledim fena değildi, ama değerlendirme yapmam için 2. bölümü de izlemem lazım
Castle Rockbu sefer geç kalmışsın standart cevap aralığını üç güne ayarlamıştık sarkma olunca hangi diziden bahsettiğini unuttum
@destere nin parlak sevgilileri de var izliyor mu acaba kendisi?
(Destere gelmiş ona bulaşayım biraz )
o parlaklar için zaten @xemrexxx hav yu katır dizisini izliyor baskül kadın için izlediğini sanmam
kız haftaya düğün var çiğdem @mrt-06 gardaşından önce @cookies ile @serhatt şöyle bir düğün yap forumun adı çıkacak bu gidişle evlendir kurtul bence @dreamm konuya@xemrexxx 2 Tür kadın seviyor yerli dizi olsun yabancı dizi olsun
1 Şişko kadın
2 Arap kadın
İyi ki tercihleri arasında yokum uğraşması sevmesinden iyidir
kız o ölse dizi biter.ssOha Annalise Keating ölmemiş miydi 4. sezonda 😱 Bonnie birini öldürüyor sanırım.
sonra senin diziler yüzünden ortalığı fok götürsün dimi .ss birine ebony birine irony diyolla şu dergide çıkmışlar teee 10 yıl önce hangisi hangi kategori @destere @DarkLegenD @MasacRE- @MEnes falan daha iyi bilir çok izşemişlerdirSenin bu arap kadın ve Empire bitmeyi düşünmüyorlar sanırım @destere
Çok aradığım bir kategori değil ama denk gelince de ilgiyle izlerim.sonra senin diziler yüzünden ortalığı fok götürsün dimi .ss birine ebony birine irony diyolla şu dergide çıkmışlar teee 10 yıl önce hangisi hangi kategori @destere @DarkLegenD @MasacRE- @MEnes falan daha iyi bilir çok izşemişlerdir