ABC How to Get Away With Murder - 5. Sezon Yorumları

diziniz batsın :)
gel kaliteli dizi gör castle rock dizisine başladık daha taze daha heyecanlı daha fantastik muhteşem bir dizi ona davet ediyorum seni:)
DoF9dL0WkAE_o7k.jpeg

diziniz batsın :)
gel kaliteli dizi gör castle rock dizisine başladık daha taze daha heyecanlı daha fantastik muhteşem bir dizi ona davet ediyorum seni:)
Tamam sana güveniyorum. Şimdi indireyim akşam izleyecegim. 😉 bu aralar düzgün bir diziye ihtiyacım var.
Bates Motel gibi iyi bir dizi (varsa benzeri)arıyorum. :)

Tamam sana güveniyorum. Şimdi indireyim akşam izleyecegim. 😉 bu aralar düzgün bir diziye ihtiyacım var.
Bates Motel gibi iyi bir dizi (varsa benzeri)arıyorum. :)
bu dediğim harika gidiyor dört bölüm izledim ilk dört bölümü şahaneydi :)

bu mesaja cevap yazsam üç gün sonra cevaplayacaksın sanada yazık banada :)
bişey yazmayayımda senide zahmete sokmayalım :)
Yok, artık giriyorum foruma. Bak 5 gün sonra cevap verebildim :A İlk bölümü izledim fena değildi, ama değerlendirme yapmam için 2. bölümü de izlemem lazım :)

Yok, artık giriyorum foruma. Bak 5 gün sonra cevap verebildim :A İlk bölümü izledim fena değildi, ama değerlendirme yapmam için 2. bölümü de izlemem lazım :)
bu sefer geç kalmışsın standart cevap aralığını üç güne ayarlamıştık :) sarkma olunca hangi diziden bahsettiğini unuttum :)

@destere nin parlak sevgilileri de var izliyor mu acaba kendisi?
(Destere gelmiş ona bulaşayım biraz ) :A

o parlaklar için zaten @xemrexxx hav yu katır dizisini izliyor:) baskül kadın için izlediğini sanmam :)

@xemrexxx 2 Tür kadın seviyor yerli dizi olsun yabancı dizi olsun :A

1 Şişko kadın :A
2 Arap kadın :A

İyi ki tercihleri arasında yokum uğraşması sevmesinden iyidir :A :A :A
kız haftaya düğün var :oley: çiğdem @mrt-06 gardaşından önce @cookies ile @serhatt şöyle bir düğün yap forumun adı çıkacak bu gidişle evlendir kurtul bence:A :A @dreamm konuya:X