Spoiler içermiyor değil mi? Malum daha 2.bölümdeyim.
çok büyük bir spoi var izle benceSpoiler içermiyor değil mi? Malum daha 2.bölümdeyim.
Laurel'ime bir şey oluyor mu?çok büyük bir spoi var izle bence
2.bölümmüş hatandan dönmek için geç değilken bu @xemrexxx in tuhaf dizisinden kurtar kendini bence @Harunnn60çok büyük bir spoi var izle bence
4.sezon 2. bölüm diyor yani ilk sezon değil2.bölümmüş hatandan dönmek için geç değilken bu @xemrexxx in tuhaf dizisinden kurtar kendini bence @Harunnn60
aa ozaman geçmiş olsun bataklığa çoktan bulaşmış @dreamy4.sezon 2. bölüm diyor yani ilk sezon değil
Napayım senin ergen dizilerini mi izleyeyim böyle kaliteli diziler varken?2.bölümmüş hatandan dönmek için geç değilken bu @xemrexxx in tuhaf dizisinden kurtar kendini bence @Harunnn60
İlk bölümde kalmışım TWD gibi.S04E01
Sonunda başladım sezona ama beklediğimi bulamadım, çarpıcı bir şeyler bekliyordum.
Annalise'in annesini hep tatlı buldum, bu bölümde de çok tatlıydı. Yazık hastalığı da ilerliyor hala kardeşini falan yaşıyor sanıyor. Annesini duşta yıkaması falan güzel sahnelerdi ama çok sıkıcıydı
Annalise Wes'in ölümünden sonra daha fazla kişinin canını acıtmamak için dörtlüyle yollarını ayırdı, Bonnie ile bile 😱 Ama ben onların yeniden birleşeceğine inanıyorum.
Laurel Wes'in katilinin, babası olduğunu biliyor ve babasına zar zor tahammül ediyor. Aynı zamanda bebeği Wes'ten. 😱
Annalise'in doktorunda da var bir şeyler hadi hayırlısı, ilerleyen bölümlerde öğreniriz.
Galiba Bonnie nin oğluSezon finali yazıyordu ama final havasındaydı dizi.
Lourel galiba annesini öldürdü.
Analise harika iş çıkarttı. Dünya onu konuşuyor artık.
Michella baya gaddar çıktı. Pakistana yolladı.
Sonda ki esmer çocuk kimdi? @xemrexxx
Birde gelecek sezon olacak mı sence?
Laurel'ime bir şey oluyor mu?
2.bölümmüş hatandan dönmek için geç değilken bu @xemrexxx in tuhaf dizisinden kurtar kendini bence @Harunnn60
Tarzım değil, Allah sevdiğine bağışlasın.
Escinsel karakter de var dizide. İlk 2 bölümü izlemiştim ama sonradan bırakmak zorunda kalmıştım. Tekrar başlayacağım yazın.
kız çiğdem 5.sezon başladı konusunu aç bir işe yara.ss ilk 40 saniyede @serhatt ın ilgisini çekebilecek yeni karakterimiz dahil oluyor 1:25 ten sonrası ise şahane 6 aylık bebeği de cinayete dahil ettik her sezon level atlıyoruz adam öldürmede @destere @Bully @Arslan Bey @cookies @Ahmed @gözlemci @Dosi @vadikızıHaftaya sezon finali yayınlanacak. Beklenmedik gelişmeler olacak gibiydi bu haftaki bölüme bakarsak.
Gay misin sen?kız çiğdem 5.sezon başladı konusunu aç bir işe yara.ss ilk 40 saniyede @serhatt ın ilgisini çekebilecek yeni karakterimiz dahil oluyor 1:25 ten sonrası ise şahane 6 aylık bebeği de cinayete dahil ettik her sezon level atlıyoruz adam öldürmede @destere @Bully @Arslan Bey @cookies @Ahmed @gözlemci @Dosi @vadikızı
kız çiğdem 5.sezon başladı konusunu aç bir işe yara.ss ilk 40 saniyede @serhatt ın ilgisini çekebilecek yeni karakterimiz dahil oluyor 1:25 ten sonrası ise şahane 6 aylık bebeği de cinayete dahil ettik her sezon level atlıyoruz adam öldürmede @destere @Bully @Arslan Bey @cookies @Ahmed @gözlemci @Dosi @vadikızı