How I Met Your Mother Finali Ne Zaman?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,781
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
9 sezondur dünya çapında ilgiyle izlenen komedi dizisi How I Met Your Mother için yolun sonu gittikçe yaklaşıyor. Bilindiği üzere dizinin 9. sezonu final sezonu olarak belirlenmişti.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 9. sezon 13. bölümü ile sezon arasına çıkan dizinin ne zaman biteceği kesinleşti.

CBS'nin açıkladığı takvime göre dizi, 31 Mart'ta yayınlanacak olan 1 saatlik özel bölümle ekranlara veda edecek.

Dizinin yüksek final reytinglerinden faydalanmak isteyen CBS, dizinin özel bölümünün hemen sonrasına yeni komedi dizisi "Friends With Better Lives"ın ilk bölümünü yayınlayacak.

Sonraki haftalarda ise How I Met Your Mother'ın yerini kanalın başarılı reytingler alan dizisi 2 Broke Girls alacak ve CBS'in Pazartesi yayın akışı sırasıyla 2 Broke Girls, Friends With Better Lives, Mike & Molly, Mom ve Intelligence dizilerinden oluşacak...

2r1azy1DBcNo9rl3m24S8iJm.jpg

2 Broke Girls adına sevindim umarim reytingleri düzelir ve bizde de populeritesi artar:X 1 saat olması hem uzucu hemde sevindirici:( Off HIMYM napıcaz onsuz:(

2 Broke Girls adına sevindim umarim reytingleri düzelir ve bizde de populeritesi artar:X 1 saat olması hem uzucu hemde sevindirici:( Off HIMYM napıcaz onsuz:(
2 Broke Girls'ün reytingleri fena değil zaten ama HIMYM liderliği olmadan zorlanabilir belki. Eğer zorlanırsa seneye TBBT'nin arkasına alırlar belki. :):) Bizde ise popüler olması zor bu saatten sonra. :)

1 saat olması sevindirici. Zaten beklenen bir şeydi 20 dakikalık final olmazdı. :( Bu arada 1 saat 40 dakikaya denk geliyor reklamları çıkarırsak söylememe gerek var mı bilmiyorum ama. :D

Eski bölümleri daha iyi, onları izleriz arada. :D Foxlife'da eski bölümlere rastlıyorum arada ve daha çok kızıyorum yeni bölümlere diziyi bu kadar bozdukları için. :(

2 Broke Girls'ün reytingleri fena değil zaten ama HIMYM liderliği olmadan zorlanabilir belki. Eğer zorlanırsa seneye TBBT'nin arkasına alırlar belki. :):) Bizde ise popüler olması zor bu saatten sonra. :)

1 saat olması sevindirici. Zaten beklenen bir şeydi 20 dakikalık final olmazdı. :( Bu arada 1 saat 40 dakikaya denk geliyor reklamları çıkarırsak söylememe gerek var mı bilmiyorum ama. :D

Eski bölümleri daha iyi, onları izleriz arada. :D Foxlife'da eski bölümlere rastlıyorum arada ve daha çok kızıyorum yeni bölümlere diziyi bu kadar bozdukları için. :(
2BG aslında ilk sezon az da olsa TR'de populerdi. Komedi kalmayınca belki artar popisi:X
Onlarin 1 saat özel dediklerinden anlamıyorum. Bazen 1 saat dedikleri şey harbiden 1 saat oluyor:X Ama HIMYM'nin süresine denk getirdiğimizde 3 bölüm ediyor ki bende sanmam 3 bölümü 1 saate denk getirsinler:(
Hemen özlemem ama yeni sezon heycanı geldiğinde "oley HIMYM var" diyemicem yaa:( Son sezon kötü gittiği için kızıyoruz ama seneye yoklugu fena koyar:T

süpernatural fanı oalrak çok sevindim popüler sıralamada how met your mother yüzünden hep 2. sırada kalıyorduk
biz 10.sezon onayınıda aldık zirveye yerleşecez yakında ayyyy :love1::love1::love1::love1::love1::love1:

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs