- Reaksiyon puanı
- 50,407
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Tam gönderme de sayılmaz da adını geçirdiler işte.Nasıl bi gönderme yapmışlar ki pek gönderme yapılacak bi dizi değil aslında.
Tam gönderme de sayılmaz da adını geçirdiler işte.Nasıl bi gönderme yapmışlar ki pek gönderme yapılacak bi dizi değil aslında.
Ben izlemiyorum ki bunu düzenli olarak.Tam gönderme de sayılmaz da adını geçirdiler işte.İzleyince anlarsın.
Ben izlemiyorum ki bunu düzenli olarak.Benim bu sezona gelmem 2 seneyi bulur.
Diziler arası böyle göndermeler güzel oluyor ya.Ben düzenli takip ediyorsun diye hatırlıyordum.
Kopyalıyorum altyazı dosyasından repliği.
Marshall:
Ben de Vikingler'in bu sezonunda
daha az ağlayacağıma söz veriyorum.
Lily:
Yalnız şu andaki duruma bakarsak
böyle bir söz verme bence.
haftasonu dedim ama dayanamadım bitirdim bile.Haftaya final, eksikleri kapayın mutlaka.
İzlemeye başladığım ilk yabancı komedi dizisiydi How I Met Your Mother. O nedenle her ne kadar zaman zaman çok kızsam da senaristlerine yeri her zaman ayrı olmuştur, olacaktır.
Dizi 9 yıldır devam etmesine rağmen ben dört yıl önce üniversiteye ilk başladığım yıl, ilk zamanlarda başlamıştım. Üniversitenin bitmek üzere olduğu şu günlerde de bitirdim. Sanki üniversite hayatımla özdeşleşmiş şeylerden biri olacak bu dizi. O nedenle bitiyor olması bir ayrı hüzünlendirdi.
Ayrıca bunca yıldır belki de onlarca yabancı komedi dizisi izlemiş olmama rağmen bitirdiğim ilk yabancı sit-com da How I Met Your Mother oldu. Yani hem ilk başladığım hem de ilk bitirdiğim dizi oldu bir anlamda.
Neyse dizinin benim için özel önemini bir kenara koyacak olursak...
Kabul etmek gerekir ki özellikle son 1-2 sezon dizinin eski günlerinden eser yoktu. Pek çok bölüm bitse de gitsek havasında yazılmış, çekilmiş zayıf bölümlerdi. Özellikle bu son sezonda pek çok bölüm bu şekildeydi. Bütün sezonun bir düğüne yaslanması büyük hataydı. Keşke bu sezon hiç olmasaydı ve geçen sezon final kararından vazgeçmeselerdi. Eminim dizi biraz olsun daha iyi hatırlanacaktı. Çünkü bu sezon tam anlamıyla hayal kırıklığıydı. Tabii karakterleri yıllardır tanıyıp sevmemiz nedeniyle çoğu bölümü yine sıkılmadan izledik ama yani beklediğimiz kesinlikle bu değildi.
Yine de her şeye rağmen zaman zaman dizinin eski günlerdeki tadını da veren bazı bölümler yok değildi zaman zaman.
Dizinin finalini ise dizinin yorum konusunda da yazdığım gibi oldukça beğendim ve bu durum bütün sezonu büyük hayal kırıklığı olarak görmemi engelledi.
Dizinin sezon karnesi:
1 bölüm 10 puan (9x24)
3 bölüm 9 puan
3 bölüm 8 puan
11 bölüm 7 puan
4 bölüm 6 puan
1 bölüm 3 puan
1 bölüm 1 puan
Ortalama: 6.91
İyi finalin hatrına sezona puanım:
7.5/10
------------------------------------------------------
9 sezon sonunda diziye genel puanım:
8.5/10
(Final ile genel puan da yükseldi)
6.4 olmuş 😱 gerçekten bu kadarı da çok düşük.Final bizlerden tam puan aldı ama genel olarak çok tepki de var. IMDb puanı 6.5 😱
Tepkinin sebebini anlayabiliyorum:
Çoğu kişi Barney & Robin aşkına bağlanmıştı ve bunu kabullenemediler herhalde. Ben ise aksine bir şekilde Ted & Robin olmasını umuyordum ve bu şekilde çok da iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?