How I Met Your Dad | Karakter Tanıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Gelecek eylül ayında başlaması planlanan How I Met Your Mother dizisinin spin-off dizisi How I Met Your Dad dizisinde artık her şey belli olmuş durumda. Özellikle HIMYM hayranları tarafından merakla beklenen dizinin karakterleri ve özellikleri:

Greta Gerwig – Sally

Dizide ‘Anne’ karakterini canlandıracak kişi Sally enerjik, asla büyümeyen, geleceği hakkında hiç bir planı olmayan, dağınık biri. Aslında Gavin adlı biri ile evli fakat boşanma arifesindeler.

Greta-Gerwig.jpg

Anders Holm – Gavin

Dizide "Baba" karakterini canlandıracak.

Andres-Helm.jpg

Krysta Rodriguez – Juliet

Sally’nin en iyi arkadaşı. Juliet seksi, ipe sapa gelmeyen, enerjik bir parti kızı. Başarılı bir moda blogu yönetiyor.

Krysta-Rodriguez.jpg

Nick D’Agosto – Frank

Juliet’in sahip olduğu blogun bilişim müdürü. Tabiri caizse tam bir inek aynı zamanda çok çekici. Sally’i platonik olarak seviyor en azından bir süre için böyle denilebilir.

Nick-Dagosto.jpg

Andrew Santino – Danny

Sally’nin gay abisi. Sally ile pek ortak noktaları yok. Ama müthiş bir avukat. Sally boşanma sırasında Danny’nin evinde kalmak ister fakat Danny buna sıcak bakmaz.

Andrew-Santino.jpg

Drew Tarver – Todd

Danny’nin sempatik kocası aynı zamanda Sally’nin de üniversiteden en yakın arkadaşı. Danny’nin aksine Todd Sally’i evine memnuniyetle kabul etmektedir.

Drew-Tarver.jpg

Nick D’Agosto sevdiğim bir oyuncu ama burda tam tersi bi role bürünmüş :D İlk bölümünü izlerim, ona göre devam edebilirim :D

Nick D’Agosto Master of Sex'te oynamişti (ilk-2 bölüm izlediğimde vardi) sonrasında izleyemedim acaba noldu da çıktı diziden:A Fazla sexten öldü mü😱

Sondaki adam da Yalan Dünya - Orçun'a benziyor:F

Genel olarak cast çok kötü gibi. Hiçbiri beni güldürecek gibi gelmiyor:( Gene de bakıcaz.

HIMYD he? Hayaldi gerçek olacak. :D Yorum yapmak için erken, ilk bölümü bir izleyelim bakalım. :)

Greta Gerwig dışındakileri tanımıyorum ama beni asıl endişelendiren yapımcılar, senaristler. How I Met Your Mother'ın son bölümlerini izledikçe bu dizinin facia olma ihtimali artıyor benim açımdan. :(

başlarsam 1.ezonda iptal olur mu acep :A @OzaN
İlk bölümü izlerim, beğenmezsem öneririm sana. :D

Greta Gerwig dışındakileri tanımıyorum ama beni asıl endişelendiren yapımcılar, senaristler. How I Met Your Mother'ın son bölümlerini izledikçe bu dizinin facia olma ihtimali artıyor benim açımdan. :(

İlk bölümü izlerim, beğenmezsem öneririm sana. :D
.ss ayıp ama .ss

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777