How I Met Your Dad | Karakter Tanıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Gelecek eylül ayında başlaması planlanan How I Met Your Mother dizisinin spin-off dizisi How I Met Your Dad dizisinde artık her şey belli olmuş durumda. Özellikle HIMYM hayranları tarafından merakla beklenen dizinin karakterleri ve özellikleri:

Greta Gerwig – Sally

Dizide ‘Anne’ karakterini canlandıracak kişi Sally enerjik, asla büyümeyen, geleceği hakkında hiç bir planı olmayan, dağınık biri. Aslında Gavin adlı biri ile evli fakat boşanma arifesindeler.

Anders Holm – Gavin

Dizide "Baba" karakterini canlandıracak.

Krysta Rodriguez – Juliet

Sally’nin en iyi arkadaşı. Juliet seksi, ipe sapa gelmeyen, enerjik bir parti kızı. Başarılı bir moda blogu yönetiyor.

Nick D’Agosto – Frank

Juliet’in sahip olduğu blogun bilişim müdürü. Tabiri caizse tam bir inek aynı zamanda çok çekici. Sally’i platonik olarak seviyor en azından bir süre için böyle denilebilir.

Andrew Santino – Danny

Sally’nin gay abisi. Sally ile pek ortak noktaları yok. Ama müthiş bir avukat. Sally boşanma sırasında Danny’nin evinde kalmak ister fakat Danny buna sıcak bakmaz.

Drew Tarver – Todd

Danny’nin sempatik kocası aynı zamanda Sally’nin de üniversiteden en yakın arkadaşı. Danny’nin aksine Todd Sally’i evine memnuniyetle kabul etmektedir.

Nick D’Agosto sevdiğim bir oyuncu ama burda tam tersi bi role bürünmüş
İlk bölümünü izlerim, ona göre devam edebilirim

Nick D’Agosto Master of Sex'te oynamişti (ilk-2 bölüm izlediğimde vardi) sonrasında izleyemedim acaba noldu da çıktı diziden
Fazla sexten öldü mü😱

Sondaki adam da Yalan Dünya - Orçun'a benziyor

Genel olarak cast çok kötü gibi. Hiçbiri beni güldürecek gibi gelmiyor
Gene de bakıcaz.

HIMYD he? Hayaldi gerçek olacak.
Yorum yapmak için erken, ilk bölümü bir izleyelim bakalım.

Greta Gerwig dışındakileri tanımıyorum ama beni asıl endişelendiren yapımcılar, senaristler. How I Met Your Mother'ın son bölümlerini izledikçe bu dizinin facia olma ihtimali artıyor benim açımdan.

başlarsam 1.ezonda iptal olur mu acep
@OzaN
İlk bölümü izlerim, beğenmezsem öneririm sana.

.ss ayıp ama .ss

Buna ben de bakacağım.
İlk 3 sezonda bırakmıştım Mother'ı.