Hot In Cleveland İptal Edildi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,306
Puanı
1,060
Ülkemizde CNBC-e ekranlarında yayınlanan komedi dizisi Hot in Cleveland'dan haber var!

Başrollerinde Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick ve Betty White'ın olduğu dizi, 6 sezonun ardından iptal edildi. Dizinin şu sıralar ekrana gelmeye başlayan 24 bölümlük 6. sezonu, dizinin aynı zamanda son sezonu olacak.

TV Land'in yöneticisi olan Larry W. Jones dizinin tüm ekibine teşekkürlerini sunarken ortaya çıkan işten memnun olduklarını da belirtti. Dört bekar kadının hayatlarını değiştirme çabalarını ve buna bağlı olarak yaşanan olayları konu alan dizi, kanalın ilk dizilerinden biriydi ve 2010 yılında yayına girmişti.

526428.jpg

Üzüldüm dizi adına :( e2'de tr-dublajlı yayınlandiğinda rast geldikçe haftasonu bakardim:)

Şok oldum simdi
Hafta içi yayınlanıyor du bir ara @Forumdash
O yaşlı kadın diziyi kurtarıyor du neyse en azından 6 sezon yayınlanmış
@destere aslında bu diziye senin 50 li yaşlara gelince başla bence tam uygun sana

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧

Üzüldüm dizi adına :( e2'de tr-dublajlı yayınlandiğinda rast geldikçe haftasonu bakardim:)
Şok oldum simdi
Hafta içi yayınlanıyor du bir ara @Forumdash
O yaşlı kadın diziyi kurtarıyor du neyse en azından 6 sezon yayınlanmış
@destere aslında bu diziye senin 50 li yaşlara gelince başla bence tam uygun sana

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧
bu dizinin son sezonunda john hamm oynarsa son sezon demem izlerim o bölümleri adam kalite katacaktır diziye :)

Parks and Recreation'a konuk olacakmış 1 bölümlüğüne, Cleveland'a değil. Yanlış anlamışsın sen. Geçen sezon finalinde de vardı, bu sezonda da 1 bölüm oynayacakmış... :)
ben o zaman karıştırdım dizileri :)
orda üç diziden üstüste bahsetmişsin herşey karıştı bende :))